Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
rdfs:seeAlso
| |
Description
| - *The project enables better understanding of processes during processing of meet products, developing blends, mixtures, methods and practices for practical testing of functional ingredients, spice and spice blends in new meat products. It enables to research interactions of these additives with proteins, fats and water. As a result of this will be a production of functional blends of additives and spice, which would be an alternative to imported products for domestic food producers. (en)
- *Projekt umožní lépe porozumět procesům při zpracování masných výrobků, vyvíjet receptury, metody a postupy pro praktické zkoušení funkčnosti přídavných látek, kořenía kořenících směsí v masných výrobcích. Bude možné zkoumat vzájemné interakce těchto látek s bílkovinami, tuky a vodou. Bude připravena výroba těchto funkčních směsí aditiv a koření, které budou pro tuzemské výrobce potravin alternativou k dováženým přípravkům.
|
Title
| - *Impact of selected additives on shelf life, colour, water binding capacity, texture and organoleptic properties of meat products. (en)
- *Vliv vybraných aditiv na údržnost, barvu, vaznost, texturu a organoleptické vlastnosti masných výrobků.
|
skos:notation
| |
http://linked.open...avai/cep/aktivita
| |
http://linked.open...kovaStatniPodpora
| |
http://linked.open...ep/celkoveNaklady
| |
http://linked.open...datumDodatniDoRIV
| |
http://linked.open...i/cep/druhSouteze
| |
http://linked.open...ep/duvernostUdaju
| |
http://linked.open.../cep/fazeProjektu
| |
http://linked.open...ai/cep/hlavniObor
| |
http://linked.open...hodnoceniProjektu
| |
http://linked.open...vai/cep/kategorie
| |
http://linked.open.../cep/klicovaSlova
| - research; development; foof additives; spice blend; meat processing (en)
|
http://linked.open...ep/partnetrHlavni
| |
http://linked.open...inujicichPrijemcu
| |
http://linked.open...cep/pocetPrijemcu
| |
http://linked.open...ocetSpoluPrijemcu
| |
http://linked.open.../pocetVysledkuRIV
| |
http://linked.open...enychVysledkuVRIV
| |
http://linked.open...lneniVMinulemRoce
| |
http://linked.open.../prideleniPodpory
| |
http://linked.open...iciPoslednihoRoku
| |
http://linked.open...atUdajeProjZameru
| |
http://linked.open.../vavai/cep/soutez
| |
http://linked.open...usZobrazovaneFaze
| |
http://linked.open...ai/cep/typPojektu
| |
http://linked.open...ep/ukonceniReseni
| |
http://linked.open.../cep/vedlejsiObor
| |
http://linked.open...ep/zahajeniReseni
| |
http://linked.open...jektu+dodavatelem
| - Based on the results and thanks to current instrumentation and equipment, we can better respond to market needs, and we can offer economically more efficient blends to our customers, possibly with a higher added value. (en)
- Na základě získaných výsledků a se současným přístrojovým vybavením jsme schopni lépe reagovat na potřeby trhu, nabídnout našim odběratelům ekonomicky výhodnější směsi, případně směsi s vyšší přidanou hodnotou. (cs)
|
http://linked.open...tniCyklusProjektu
| |
http://linked.open.../cep/klicoveSlovo
| - research
- development
- foof additives
- spice blend
|
is http://linked.open...vavai/riv/projekt
of | |
is http://linked.open...vavai/cep/projekt
of | |