About: *Impact of selected additives on shelf life, colour, water binding capacity, texture and organoleptic properties of meat products.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Projekt, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • *The project enables better understanding of processes during processing of meet products, developing blends, mixtures, methods and practices for practical testing of functional ingredients, spice and spice blends in new meat products. It enables to research interactions of these additives with proteins, fats and water. As a result of this will be a production of functional blends of additives and spice, which would be an alternative to imported products for domestic food producers. (en)
  • *Projekt umožní lépe porozumět procesům při zpracování masných výrobků, vyvíjet receptury, metody a postupy pro praktické zkoušení funkčnosti přídavných látek, kořenía kořenících směsí v masných výrobcích. Bude možné zkoumat vzájemné interakce těchto látek s bílkovinami, tuky a vodou. Bude připravena výroba těchto funkčních směsí aditiv a koření, které budou pro tuzemské výrobce potravin alternativou k dováženým přípravkům.
Title
  • *Impact of selected additives on shelf life, colour, water binding capacity, texture and organoleptic properties of meat products. (en)
  • *Vliv vybraných aditiv na údržnost, barvu, vaznost, texturu a organoleptické vlastnosti masných výrobků.
skos:notation
  • FT-TA3/059
http://linked.open...avai/cep/aktivita
http://linked.open...kovaStatniPodpora
http://linked.open...ep/celkoveNaklady
http://linked.open...datumDodatniDoRIV
http://linked.open...i/cep/druhSouteze
http://linked.open...ep/duvernostUdaju
http://linked.open.../cep/fazeProjektu
http://linked.open...ai/cep/hlavniObor
http://linked.open...hodnoceniProjektu
http://linked.open...vai/cep/kategorie
http://linked.open.../cep/klicovaSlova
  • research; development; foof additives; spice blend; meat processing (en)
http://linked.open...ep/partnetrHlavni
http://linked.open...inujicichPrijemcu
http://linked.open...cep/pocetPrijemcu
http://linked.open...ocetSpoluPrijemcu
http://linked.open.../pocetVysledkuRIV
http://linked.open...enychVysledkuVRIV
http://linked.open...lneniVMinulemRoce
http://linked.open.../prideleniPodpory
http://linked.open...iciPoslednihoRoku
http://linked.open...atUdajeProjZameru
http://linked.open.../vavai/cep/soutez
http://linked.open...usZobrazovaneFaze
http://linked.open...ai/cep/typPojektu
http://linked.open...ep/ukonceniReseni
http://linked.open.../cep/vedlejsiObor
http://linked.open...ep/zahajeniReseni
http://linked.open...jektu+dodavatelem
  • Based on the results and thanks to current instrumentation and equipment, we can better respond to market needs, and we can offer economically more efficient blends to our customers, possibly with a higher added value. (en)
  • Na základě získaných výsledků a se současným přístrojovým vybavením jsme schopni lépe reagovat na potřeby trhu, nabídnout našim odběratelům ekonomicky výhodnější směsi, případně směsi s vyšší přidanou hodnotou. (cs)
http://linked.open...tniCyklusProjektu
http://linked.open.../cep/klicoveSlovo
  • research
  • development
  • foof additives
  • spice blend
is http://linked.open...vavai/riv/projekt of
is http://linked.open...vavai/cep/projekt of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software