About: New methods for production, quality control and the effects of probiotic foods     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Projekt, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • The project will include research into new technologies and preparing recipes, research into new methods for determination of selected probiotic strains and verify the effects of probiotic food applications. The additional aim of the proposed project is to increase the resistance, especially children and youth by providing new probiotic dairy products and methods of their application (regular consumption, occasional use of unconventional at the first signs of respiratory diseases). (en)
  • Chceme vyzkoumat vhodné složení, technologie a ověřit účinek českých probiotických mléčných výrobků na snížení onemocnění horních cest dýchacích při nárazové i pravidelné konzumaci. Aplikací výzkumně prověřených probiotických mléčných výrobků se speciálními mléčnými kulturami aplikovaných i netradičními metodami chceme podstatně omezit nástup, propuknutí nebo projevy onemocnění horních cest dýchacích, nebo zkrátit nezbytnou dobu léčení těchto onemocnění u dětí od předškolního věku do věku 18 let.
Title
  • New methods for production, quality control and the effects of probiotic foods (en)
  • Nové metody pro výrobu, kontrolu kvality a účinků probiotických potravin
skos:notation
  • QJ1210093
http://linked.open...avai/cep/aktivita
http://linked.open...kovaStatniPodpora
http://linked.open...ep/celkoveNaklady
http://linked.open...datumDodatniDoRIV
http://linked.open...i/cep/druhSouteze
http://linked.open...ep/duvernostUdaju
http://linked.open.../cep/fazeProjektu
http://linked.open...ai/cep/hlavniObor
http://linked.open...vai/cep/kategorie
http://linked.open.../cep/klicovaSlova
  • Probiotics; bifidobacteria; lactobacilli; fermented milk products; food additives; respiratory diseases (en)
http://linked.open...ep/partnetrHlavni
http://linked.open...inujicichPrijemcu
http://linked.open...cep/pocetPrijemcu
http://linked.open...ocetSpoluPrijemcu
http://linked.open.../pocetVysledkuRIV
http://linked.open...enychVysledkuVRIV
http://linked.open...lneniVMinulemRoce
http://linked.open.../prideleniPodpory
http://linked.open...iciPoslednihoRoku
http://linked.open...atUdajeProjZameru
http://linked.open.../vavai/cep/soutez
http://linked.open...usZobrazovaneFaze
http://linked.open...ai/cep/typPojektu
http://linked.open...ep/ukonceniReseni
http://linked.open.../cep/vedlejsiObor
http://linked.open...ep/zahajeniReseni
http://linked.open...tniCyklusProjektu
http://linked.open.../cep/klicoveSlovo
  • Probiotics
  • bifidobacteria
  • lactobacilli
  • fermented milk products
  • food additives
is http://linked.open...vavai/riv/projekt of
is http://linked.open...vavai/cep/projekt of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 39 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software