Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - In research report new method of bacterial encapsulation is described. Also, production of ginger fermented drink is described. In 2014, the evaluation of probiotic bacteria in food continued. In addition, the combination of probiotic bacteria in fermentation of cow milk was done. Finally, the production of ice cream using goat and sheep milk was developed. (en)
- V souhrné zprávě řešení grantu za rok 2014 je popsáno testování modifikované metodiky enkapsulace probiotických mikroorganismů, optimalizace postupu výroby fermentovaného zázvorového nápoje. V roce 2014 pokračovalo testování probiotických bakterií v komerčních výrobcích. Dále byly testovány nové kombinace probiotických bakterií na schopnost prokysávat kravské mléko a byly vyvinuty zmrzliny z ovčího a kozího mléka.
- V souhrné zprávě řešení grantu za rok 2014 je popsáno testování modifikované metodiky enkapsulace probiotických mikroorganismů, optimalizace postupu výroby fermentovaného zázvorového nápoje. V roce 2014 pokračovalo testování probiotických bakterií v komerčních výrobcích. Dále byly testovány nové kombinace probiotických bakterií na schopnost prokysávat kravské mléko a byly vyvinuty zmrzliny z ovčího a kozího mléka. (cs)
|
Title
| - Nové metody pro výrobu,kontrolu kvality a účinků probiotických potravin
- Nové metody pro výrobu,kontrolu kvality a účinků probiotických potravin (cs)
- The new methods for production, quality control and affects of probiotic food (en)
|
skos:prefLabel
| - Nové metody pro výrobu,kontrolu kvality a účinků probiotických potravin
- Nové metody pro výrobu,kontrolu kvality a účinků probiotických potravin (cs)
- The new methods for production, quality control and affects of probiotic food (en)
|
skos:notation
| - RIV/60460709:41210/14:#0000041!RIV15-MZE-41210___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60460709:41210/14:#0000041
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - probiotic; prebiotic (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Vlková, Eva
- Rada, Vojtěch
|
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |