About: Nové metody pro výrobu,kontrolu kvality a účinků probiotických potravin     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • In research report new method of bacterial encapsulation is described. Also, production of ginger fermented drink is described. In 2014, the evaluation of probiotic bacteria in food continued. In addition, the combination of probiotic bacteria in fermentation of cow milk was done. Finally, the production of ice cream using goat and sheep milk was developed. (en)
  • V souhrné zprávě řešení grantu za rok 2014 je popsáno testování modifikované metodiky enkapsulace probiotických mikroorganismů, optimalizace postupu výroby fermentovaného zázvorového nápoje. V roce 2014 pokračovalo testování probiotických bakterií v komerčních výrobcích. Dále byly testovány nové kombinace probiotických bakterií na schopnost prokysávat kravské mléko a byly vyvinuty zmrzliny z ovčího a kozího mléka.
  • V souhrné zprávě řešení grantu za rok 2014 je popsáno testování modifikované metodiky enkapsulace probiotických mikroorganismů, optimalizace postupu výroby fermentovaného zázvorového nápoje. V roce 2014 pokračovalo testování probiotických bakterií v komerčních výrobcích. Dále byly testovány nové kombinace probiotických bakterií na schopnost prokysávat kravské mléko a byly vyvinuty zmrzliny z ovčího a kozího mléka. (cs)
Title
  • Nové metody pro výrobu,kontrolu kvality a účinků probiotických potravin
  • Nové metody pro výrobu,kontrolu kvality a účinků probiotických potravin (cs)
  • The new methods for production, quality control and affects of probiotic food (en)
skos:prefLabel
  • Nové metody pro výrobu,kontrolu kvality a účinků probiotických potravin
  • Nové metody pro výrobu,kontrolu kvality a účinků probiotických potravin (cs)
  • The new methods for production, quality control and affects of probiotic food (en)
skos:notation
  • RIV/60460709:41210/14:#0000041!RIV15-MZE-41210___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QJ1210093)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 33001
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60460709:41210/14:#0000041
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • probiotic; prebiotic (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [BB9E593EE081]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Vlková, Eva
  • Rada, Vojtěch
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 41210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software