About: Application of the Fuzzy Logic in Food Appreciation     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Projekt, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • The aim of this project is application of the fuzzy logic in food appreciation. This is completely new approach in data processing in sensory food appreciation. The sensory food appreciation is taken effect recently, because it is next to the potentialconsumer. Naturally a problem of this method is in interpretation and quantification of the results to be comparable with the other food appreciation. Fuzzy logic allow us mathematically formalize the human sensation expression and forte more operatingwithit. The project practical contribution can be summarize in simplification and in precision extension of the sensor food appreciation. (en)
  • Cílem projektu je aplikovat fuzzy logiku pro hodnocení potravin. Jedná se o zcela nový přístup zpracování dat ze senzorického hodnocení. Toto hodnocení se v poslední době dostává stále více do popředí, protože je potencionálnímu zákazníkovi nejblíže.Problémem ovšem je výsledky z tohoto hodnocení adekvátně kvantifikovat, tak aby měly svou vlastní vypovídající hodnotu srovnatelnou s ostatními hodnoceními. Právě fuzzy logika nám umožňuje matematicky formalizovat vyjádření vjemu člověka a dále s nímpracovat. Přínos pro praxi lze spatřovat v zjednodušení a ve zpřesnění senzorického hodnocení.
Title
  • Application of the Fuzzy Logic in Food Appreciation (en)
  • Aplikace fuzzy logiky pro hodnocení potravin
skos:notation
  • GP525/02/D172
http://linked.open...avai/cep/aktivita
http://linked.open...kovaStatniPodpora
http://linked.open...ep/celkoveNaklady
http://linked.open...datumDodatniDoRIV
http://linked.open...i/cep/druhSouteze
http://linked.open...ep/duvernostUdaju
http://linked.open.../cep/fazeProjektu
http://linked.open...ai/cep/hlavniObor
http://linked.open...hodnoceniProjektu
http://linked.open...vai/cep/kategorie
http://linked.open.../cep/klicovaSlova
  • Neuvedeno. (en)
http://linked.open...ep/partnetrHlavni
http://linked.open...inujicichPrijemcu
http://linked.open...cep/pocetPrijemcu
http://linked.open...ocetSpoluPrijemcu
http://linked.open.../pocetVysledkuRIV
http://linked.open...enychVysledkuVRIV
http://linked.open...okUkonceniPodpory
http://linked.open...okZahajeniPodpory
http://linked.open...iciPoslednihoRoku
http://linked.open...atUdajeProjZameru
http://linked.open.../vavai/cep/soutez
http://linked.open...usZobrazovaneFaze
http://linked.open...ai/cep/typPojektu
http://linked.open.../cep/vedlejsiObor
http://linked.open...jektu+dodavatelem
  • The project %22Application of the Fuzzy Logic for Food Quality Appreciation%22 is focused on research of the new alternative methods of data processing of the sensory appreciation. Fuzzy logic is a method for algorithmization of the man speculation, which ca (en)
  • Projekt %22Aplikace fuzzy logiky pro hodnocení potravin%22 je zaměřen na výzkum nové alternativní metody zpracování dat ze senzorického hodnocení. Fuzzy logika je způsob, jak lze algoritmizovat uvažování člověka při hodnocení potravin. Na rozdíl od klasickýc (cs)
http://linked.open...tniCyklusProjektu
is http://linked.open...vavai/riv/projekt of
is http://linked.open...vavai/cep/projekt of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 77 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software