About: Workshop DEN VÚM 21.4.2010     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Témata workshopu: Mlékařství ČR OP: Komplexní vzdělávání lidských zdrojů v mlékařství“ Aktivity České technologické platformy pro potraviny Výsledky Výzkumného záměru a dalších projektů MŠMT a výzkumných projektů MZe a MŠMT Nové instrumentální metody pro hodnocení kvality mléka Mléčných funkční potraviny – nové výrobky Hodnocení kvality mléka, a stanovování jeho složek - Výsledky mezilaboratorních testů Mlékařské kultury s novými vlastnostmi pro využití v kysaných mléčných výrobcích. Možnosti aplikace nových metod pro určování nových kmenů probiotických bakterií Charakterizace potencionálně probiotických bakterií rodu Lbc. lidského původu ze sbírky Laktoflora
  • Témata workshopu: Mlékařství ČR OP: Komplexní vzdělávání lidských zdrojů v mlékařství“ Aktivity České technologické platformy pro potraviny Výsledky Výzkumného záměru a dalších projektů MŠMT a výzkumných projektů MZe a MŠMT Nové instrumentální metody pro hodnocení kvality mléka Mléčných funkční potraviny – nové výrobky Hodnocení kvality mléka, a stanovování jeho složek - Výsledky mezilaboratorních testů Mlékařské kultury s novými vlastnostmi pro využití v kysaných mléčných výrobcích. Možnosti aplikace nových metod pro určování nových kmenů probiotických bakterií Charakterizace potencionálně probiotických bakterií rodu Lbc. lidského původu ze sbírky Laktoflora (cs)
  • Subjects of workshop: Dairying in Czech Republic, OP: Complex education of human resources in dairy Activities of Czech technological platform for foods Results of research project and another projects of Ministry of Education, Youth and Sport and research projects of Ministry of Agriculture New instrumental methods for evaluation of milk quality Milk functional foods – new products Evaluation of milk quality and Determination of milk components – Results of interlaboratory tests Milk cultures with new properties for applying in fermented milk products Application possibilities of the new methods for determination of probiotic bacteria new strains Characterization of possible probiotic bacteria of Lbc. strain of human origin from Collection Laktoflora (en)
Title
  • Workshop DEN VÚM 21.4.2010
  • Workshop DEN VÚM 21.4.2010 (en)
  • Workshop DEN VÚM 21.4.2010 (cs)
skos:prefLabel
  • Workshop DEN VÚM 21.4.2010
  • Workshop DEN VÚM 21.4.2010 (en)
  • Workshop DEN VÚM 21.4.2010 (cs)
skos:notation
  • RIV/26722861:_____/10:DENVUM10!RIV11-MSM-26722861
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(1G58097), P(2B08068), P(2B08072), P(QI91B274), P(QI91B306), Z(MSM2672286101)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 298930
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/26722861:_____/10:DENVUM10
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • czech dairying; science, reserarch, advisory and service (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [16FE08DC9ACA]
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Březina, V.
  • Dráb, Vladimír
  • Hajšlová, Jana
  • Kopáček, Jiří
  • Kunová, Gabriela
  • Nehyba, Antonín
  • Němečková, Irena
  • Rittich, B.
  • Roubal, Petr
  • Šalaková, Alexandra
  • Španová, Alena
  • Elich, Ondřej
  • Nevoral, J.
  • Peroutková, Jitka
  • Rada, Vojtěch
  • Švejcarová, Martina
  • Homola, J.
  • Koberna, Miroslav
  • Pechačová, Martina
  • Sedláček, I.
  • Turková, K.
  • Šustová, Květa
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 47 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software