About: Research and development of new formula and technology of food for specific medical purposes     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Projekt, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • 1/ Proved formula of food for specific purposes based on milk matrix whose composition fulfills requirements of senior consumers group and which is suitable for drinking by the patients as well as for complete nutrition administrated both per os and by a gastro-enteral tube. Shelf life minimally 12 months, liquid sterilized, characterized by protein content increased over 4 % (mainly whey proteins) and minimized lactose content (below 1 %). Results of acute clinical studies that test patients’ tolerance and suitability of physiological response of their organism. 2/ Verified technology of the food for specific medical purposes mentioned above that comprises relevant technological parameters, material balance, ideal design of manufacturing line and results and knowledge obtained during pilot-plant experiments under the plant conditions of dairy in Bohušovice (Bohušovická mlékárna a.s., potential manufacturer) which in sum can be considered as a manufacturing know-how. The both of project objective (en)
  • 1/Prověřená receptura potraviny pro zvláštní účely na bázi mléčné matrice svým složením odpovídající potřebám seniorské skupiny obyvatel, vhodná pro popíjení pacientů, jako doplněk stravy i jako kompletní výživa podávaná per ost i gastro enterální sondou. Trvanlivost minimálně 12 měsíců , tekutá sterilovaná, vyznačující se zvýšeným obsahem bílkovin nad 4%, převážně syrovátkových a minimalizovaným obsahem laktózy pod 1% . Výsledky akutních klinických pokusů , které prověří snášenlivostí pacienty a vhodnou fyziologickou odezva jejich organismu. 2/ Ověřená technologie výše uvedené potraviny pro zvláštní lékařské účely zahrnující potřebné technologické parametry, materiálovou bilanci, ideový návrh výrobní linky a výsledky a poznatky poloprovozních pokusů výroby v provozních podmínkách Bohušovické mlékárny a.s. , jako potenciálního výrobce, což dohromady lze považovat za know–how výroby . Oba výše popsané cíle projektu budou předmětem závěrečné zprávy o průběhu projektu v prosinci 2014 .
Title
  • Research and development of new formula and technology of food for specific medical purposes (en)
  • Výzkum a vývoj nových receptur a technologie potraviny pro zvláštní lékařské účely
skos:notation
  • TA01010765
http://linked.open...avai/cep/aktivita
http://linked.open...kovaStatniPodpora
http://linked.open...ep/celkoveNaklady
http://linked.open...datumDodatniDoRIV
http://linked.open...i/cep/druhSouteze
http://linked.open...ep/duvernostUdaju
http://linked.open.../cep/fazeProjektu
http://linked.open...ai/cep/hlavniObor
http://linked.open...hodnoceniProjektu
http://linked.open...vai/cep/kategorie
http://linked.open.../cep/klicovaSlova
  • Food for specific medical purposes; nutrition for patients; special diet; special nutrition based on milk (en)
http://linked.open...ep/partnetrHlavni
http://linked.open...inujicichPrijemcu
http://linked.open...cep/pocetPrijemcu
http://linked.open...ocetSpoluPrijemcu
http://linked.open.../pocetVysledkuRIV
http://linked.open...enychVysledkuVRIV
http://linked.open...lneniVMinulemRoce
http://linked.open.../prideleniPodpory
http://linked.open...iciPoslednihoRoku
http://linked.open...atUdajeProjZameru
http://linked.open.../vavai/cep/soutez
http://linked.open...usZobrazovaneFaze
http://linked.open...ai/cep/typPojektu
http://linked.open...ep/ukonceniReseni
http://linked.open.../cep/vedlejsiObor
http://linked.open...ep/zahajeniReseni
http://linked.open...jektu+dodavatelem
  • The Commission found that the project has achieved all results (2xZ-pilot plant, verified technology, 1xG-prototype/functional sample and 2xF-utility model) and outputs in accordance with the Treaty on the provision of targeted support. (en)
  • Komise konstatovala, že projekt dosáhl výsledků (2xZ-poloprovoz, ověřená technologie, 1xG-prototyp/funkční vzorek a 2xF-užitný vzor) a výstupů v souladu se Smlouvou o poskytnutí účelové podpory. (cs)
http://linked.open...tniCyklusProjektu
http://linked.open.../cep/klicoveSlovo
  • Food for specific medical purposes
  • nutrition for patients
  • special diet
is http://linked.open...vavai/riv/projekt of
is http://linked.open...vavai/cep/projekt of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 18 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software