About: Direction and knowledge in the production and applicationo of milk and milk products in human nutrition     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • V referátu byla nastíněna situace o konzumaci mléka a mléčných výrobcích v ČR a ve světě, zároveň s budoucí situací v této oblasti. Posluchači byli obeznámeni se současným trendem, poskytovat konzumentům speciální potraviny. Jejich složení se přizpůsobuje např. jednotlivým věkovým kategoriím, možným chorobám konzumentů, či specifickým požadavkům na výživu. V tomto směru je veden světový potravinářský výzkum i potravinářský výzkum v ČR. Posluchači byli následně seznámeni s tímto výzkumem pomocí dvou řešených projektů, kdy byly popsány příznivé výsledky vycházející z projektů, jako jsou funkční aj. potraviny.
  • V referátu byla nastíněna situace o konzumaci mléka a mléčných výrobcích v ČR a ve světě, zároveň s budoucí situací v této oblasti. Posluchači byli obeznámeni se současným trendem, poskytovat konzumentům speciální potraviny. Jejich složení se přizpůsobuje např. jednotlivým věkovým kategoriím, možným chorobám konzumentů, či specifickým požadavkům na výživu. V tomto směru je veden světový potravinářský výzkum i potravinářský výzkum v ČR. Posluchači byli následně seznámeni s tímto výzkumem pomocí dvou řešených projektů, kdy byly popsány příznivé výsledky vycházející z projektů, jako jsou funkční aj. potraviny. (cs)
  • The situation of consumption of milk and milk products in the world and in Czech Republic was presented on this paper. At the same time was outlined the future situation in this area. Listeners were informed about the current trend comprising special food. The compositions of these foods were adjusted e.g. individual age group, possible illness or specific requirements on nutrition. The world food research and the Czech food research were led on this area. The listeners were subsequently informed about Czech research using two projects, which have been described favourable result of the projects such as e.g. functional and other food. (en)
Title
  • Direction and knowledge in the production and applicationo of milk and milk products in human nutrition (en)
  • Směry a poznatky ve výrobě a užití mléka a mléčných výrobků a ve výživě člověka
  • Směry a poznatky ve výrobě a užití mléka a mléčných výrobků a ve výživě člověka (cs)
skos:prefLabel
  • Direction and knowledge in the production and applicationo of milk and milk products in human nutrition (en)
  • Směry a poznatky ve výrobě a užití mléka a mléčných výrobků a ve výživě člověka
  • Směry a poznatky ve výrobě a užití mléka a mléčných výrobků a ve výživě člověka (cs)
skos:notation
  • RIV/26722861:_____/13:NE43!RIV14-TA0-26722861
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • I, P(QI101B090), P(TA01010765)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 105710
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/26722861:_____/13:NE43
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Milk; human nutrition; whey; probiotic (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [A9A1845C0C78]
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Drbohlav, Jan
  • Němečková, Irena
  • Roubal, Petr
  • Šalaková, Alexandra
  • Binder, Michal
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 44 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software