Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - V referátu byla nastíněna situace o konzumaci mléka a mléčných výrobcích v ČR a ve světě, zároveň s budoucí situací v této oblasti. Posluchači byli obeznámeni se současným trendem, poskytovat konzumentům speciální potraviny. Jejich složení se přizpůsobuje např. jednotlivým věkovým kategoriím, možným chorobám konzumentů, či specifickým požadavkům na výživu. V tomto směru je veden světový potravinářský výzkum i potravinářský výzkum v ČR. Posluchači byli následně seznámeni s tímto výzkumem pomocí dvou řešených projektů, kdy byly popsány příznivé výsledky vycházející z projektů, jako jsou funkční aj. potraviny.
- V referátu byla nastíněna situace o konzumaci mléka a mléčných výrobcích v ČR a ve světě, zároveň s budoucí situací v této oblasti. Posluchači byli obeznámeni se současným trendem, poskytovat konzumentům speciální potraviny. Jejich složení se přizpůsobuje např. jednotlivým věkovým kategoriím, možným chorobám konzumentů, či specifickým požadavkům na výživu. V tomto směru je veden světový potravinářský výzkum i potravinářský výzkum v ČR. Posluchači byli následně seznámeni s tímto výzkumem pomocí dvou řešených projektů, kdy byly popsány příznivé výsledky vycházející z projektů, jako jsou funkční aj. potraviny. (cs)
- The situation of consumption of milk and milk products in the world and in Czech Republic was presented on this paper. At the same time was outlined the future situation in this area. Listeners were informed about the current trend comprising special food. The compositions of these foods were adjusted e.g. individual age group, possible illness or specific requirements on nutrition. The world food research and the Czech food research were led on this area. The listeners were subsequently informed about Czech research using two projects, which have been described favourable result of the projects such as e.g. functional and other food. (en)
|
Title
| - Direction and knowledge in the production and applicationo of milk and milk products in human nutrition (en)
- Směry a poznatky ve výrobě a užití mléka a mléčných výrobků a ve výživě člověka
- Směry a poznatky ve výrobě a užití mléka a mléčných výrobků a ve výživě člověka (cs)
|
skos:prefLabel
| - Direction and knowledge in the production and applicationo of milk and milk products in human nutrition (en)
- Směry a poznatky ve výrobě a užití mléka a mléčných výrobků a ve výživě člověka
- Směry a poznatky ve výrobě a užití mléka a mléčných výrobků a ve výživě člověka (cs)
|
skos:notation
| - RIV/26722861:_____/13:NE43!RIV14-TA0-26722861
|
http://linked.open...avai/predkladatel
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| - I, P(QI101B090), P(TA01010765)
|
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/26722861:_____/13:NE43
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Milk; human nutrition; whey; probiotic (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Drbohlav, Jan
- Němečková, Irena
- Roubal, Petr
- Šalaková, Alexandra
- Binder, Michal
|