Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
rdfs:seeAlso
| |
Description
| - Technické řešení se týká sterilované tekuté nutriční výživy připravené z upraveného mléčného základu přídavkem koncentrátu syrovátkových bílkovin a kaseinátu sodného na obsah syrovátkových bílkovin až 5 % a se sníženým obsahem laktózy < 1 %. Výrobek má vysokou energetickou denzitu 2 kcal/ml, mléčný tuk je nahrazen z 1-100 % řepkovým nebo jiným olejem, popřípadě jejich kombinací. Výrobek má vyvážený poměr živin a obsahuje všechny potřebné vitaminy a minerální látky. Zvýšený počet esenciálních aminokyselin obsažených v syrovátkových bílkovinách podporuje tvorbu svalů a jejich udržení v dobré kondici. Díky složení a sníženému obsahu laktózy je výrobek vhodný pro seniory a osoby s laktózovou intolerancí.
- Technické řešení se týká sterilované tekuté nutriční výživy připravené z upraveného mléčného základu přídavkem koncentrátu syrovátkových bílkovin a kaseinátu sodného na obsah syrovátkových bílkovin až 5 % a se sníženým obsahem laktózy < 1 %. Výrobek má vysokou energetickou denzitu 2 kcal/ml, mléčný tuk je nahrazen z 1-100 % řepkovým nebo jiným olejem, popřípadě jejich kombinací. Výrobek má vyvážený poměr živin a obsahuje všechny potřebné vitaminy a minerální látky. Zvýšený počet esenciálních aminokyselin obsažených v syrovátkových bílkovinách podporuje tvorbu svalů a jejich udržení v dobré kondici. Díky složení a sníženému obsahu laktózy je výrobek vhodný pro seniory a osoby s laktózovou intolerancí. (cs)
- Technical solution is related to sterilized liquid enteral feeeding prepared from adapted milk base by addition of whey protein concentrate and natrium caseinate up to 5 % whey proteins. The amount of lactose is decreased to < 1 %. The product has high energetic density 2 kcal/ml, milkfat is replaced from 1-100 % with rapeseed oil or another plant oil, respectively with their combination. Carbohydrates are added mostly in maltodextrins form . The product has balanced rate of nutrients and contains all necessary vitamins and elements.The enhanced amount of essential aminoacids in whey proteins maintains formation of muscles and their good physical condition. Due to composition and decreased amount of lactose is product suitable for seniors and persons suffering from lactose intolerance. (en)
|
Title
| - Sterilovaná tekutá nutričně definovaná výživa se zvýšeným obsahem přirozených syrovátkových bílkovin a sníženým obsahem laktózy
- Sterilovaná tekutá nutričně definovaná výživa se zvýšeným obsahem přirozených syrovátkových bílkovin a sníženým obsahem laktózy (cs)
- Sterilized liquid nutritionally defined product with enhanced natural whey protein content and decreased lactose content (en)
|
skos:prefLabel
| - Sterilovaná tekutá nutričně definovaná výživa se zvýšeným obsahem přirozených syrovátkových bílkovin a sníženým obsahem laktózy
- Sterilovaná tekutá nutričně definovaná výživa se zvýšeným obsahem přirozených syrovátkových bílkovin a sníženým obsahem laktózy (cs)
- Sterilized liquid nutritionally defined product with enhanced natural whey protein content and decreased lactose content (en)
|
skos:notation
| - RIV/00216208:11120/12:43906568!RIV14-TA0-11120___
|
http://linked.open...avai/predkladatel
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
| |
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/00216208:11120/12:43906568
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - lactose intolerance; nutrition of seniors; whey proteins (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...atelePatentuVzoru
| - Úřad průmyslového vlastnictví
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Binder, Michael
- Drbohlav, Jan
- Roubal, Petr
- Šalaková, Alexandra
- Pechačová, Marta
- Anděl, Michal
- Jarmar, Jan
- Rambousková, Jolana
- Jirka, Adam
|
http://linked.open...mniOchranaPatentu
| |
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |