About: Sterilovaná tekutá nutričně definovaná výživa se zvýšeným obsahem přirozených syrovátkových bílkovin a sníženým obsahem laktózy     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • Technické řešení se týká sterilované tekuté nutriční výživy připravené z upraveného mléčného základu přídavkem koncentrátu syrovátkových bílkovin a kaseinátu sodného na obsah syrovátkových bílkovin až 5 % a se sníženým obsahem laktózy < 1 %. Výrobek má vysokou energetickou denzitu 2 kcal/ml, mléčný tuk je nahrazen z 1-100 % řepkovým nebo jiným olejem, popřípadě jejich kombinací. Výrobek má vyvážený poměr živin a obsahuje všechny potřebné vitaminy a minerální látky. Zvýšený počet esenciálních aminokyselin obsažených v syrovátkových bílkovinách podporuje tvorbu svalů a jejich udržení v dobré kondici. Díky složení a sníženému obsahu laktózy je výrobek vhodný pro seniory a osoby s laktózovou intolerancí.
  • Technické řešení se týká sterilované tekuté nutriční výživy připravené z upraveného mléčného základu přídavkem koncentrátu syrovátkových bílkovin a kaseinátu sodného na obsah syrovátkových bílkovin až 5 % a se sníženým obsahem laktózy < 1 %. Výrobek má vysokou energetickou denzitu 2 kcal/ml, mléčný tuk je nahrazen z 1-100 % řepkovým nebo jiným olejem, popřípadě jejich kombinací. Výrobek má vyvážený poměr živin a obsahuje všechny potřebné vitaminy a minerální látky. Zvýšený počet esenciálních aminokyselin obsažených v syrovátkových bílkovinách podporuje tvorbu svalů a jejich udržení v dobré kondici. Díky složení a sníženému obsahu laktózy je výrobek vhodný pro seniory a osoby s laktózovou intolerancí. (cs)
  • Technical solution is related to sterilized liquid enteral feeeding prepared from adapted milk base by addition of whey protein concentrate and natrium caseinate up to 5 % whey proteins. The amount of lactose is decreased to < 1 %. The product has high energetic density 2 kcal/ml, milkfat is replaced from 1-100 % with rapeseed oil or another plant oil, respectively with their combination. Carbohydrates are added mostly in maltodextrins form . The product has balanced rate of nutrients and contains all necessary vitamins and elements.The enhanced amount of essential aminoacids in whey proteins maintains formation of muscles and their good physical condition. Due to composition and decreased amount of lactose is product suitable for seniors and persons suffering from lactose intolerance. (en)
Title
  • Sterilovaná tekutá nutričně definovaná výživa se zvýšeným obsahem přirozených syrovátkových bílkovin a sníženým obsahem laktózy
  • Sterilovaná tekutá nutričně definovaná výživa se zvýšeným obsahem přirozených syrovátkových bílkovin a sníženým obsahem laktózy (cs)
  • Sterilized liquid nutritionally defined product with enhanced natural whey protein content and decreased lactose content (en)
skos:prefLabel
  • Sterilovaná tekutá nutričně definovaná výživa se zvýšeným obsahem přirozených syrovátkových bílkovin a sníženým obsahem laktózy
  • Sterilovaná tekutá nutričně definovaná výživa se zvýšeným obsahem přirozených syrovátkových bílkovin a sníženým obsahem laktózy (cs)
  • Sterilized liquid nutritionally defined product with enhanced natural whey protein content and decreased lactose content (en)
skos:notation
  • RIV/00216208:11120/12:43906568!RIV14-TA0-11120___
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(TA01010765)
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
  • 24576
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 171413
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00216208:11120/12:43906568
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • lactose intolerance; nutrition of seniors; whey proteins (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [33458668C473]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
  • Prague
http://linked.open...atelePatentuVzoru
  • Úřad průmyslového vlastnictví
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Binder, Michael
  • Drbohlav, Jan
  • Roubal, Petr
  • Šalaková, Alexandra
  • Pechačová, Marta
  • Anděl, Michal
  • Jarmar, Jan
  • Rambousková, Jolana
  • Jirka, Adam
http://linked.open...mniOchranaPatentu
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 11120
Faceted Search & Find service v1.16.116 as of Feb 22 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3239 as of Feb 22 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 68 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software