About: Gluten free blends and their application in food products for special nutrition     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Projekt, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • The construction of mixtures for the preparation of gluten-free produkts with prefered utilization of Czech raw materials is general aim of this project. Mixtures on the base of naturally gluten-free raw materials represent one approach. The second oneis based on the utilization of deproteinated wheat starch. The possibilities of mixture fortification by nutritients and improving agents will be suggested. (en)
  • Cílem projektu je sestavit směsi pro přípravu výrobků určených pro bezlepkovou dietu s co nejvyšším zastoupením domácích surovin.Jednu variantu budou tvořit směsi z přirozeně bezlepkových surovin, druhou směsi obsahující deproteinovaný pšeničný škrob. Budou navrženy možnosti fortifikace směsí cennými nutričními složkami a doporučeny prostředky zlepšující technologické vlastnosti směsi.
Title
  • Gluten free blends and their application in food products for special nutrition (en)
  • Bezlepkové směsi a jejich uplatnění ve výrobcích pro speciální výživu
skos:notation
  • QE1115
http://linked.open...avai/cep/aktivita
http://linked.open...kovaStatniPodpora
http://linked.open...ep/celkoveNaklady
http://linked.open...datumDodatniDoRIV
http://linked.open...i/cep/druhSouteze
http://linked.open...ep/duvernostUdaju
http://linked.open.../cep/fazeProjektu
http://linked.open...ai/cep/hlavniObor
http://linked.open...hodnoceniProjektu
http://linked.open...vai/cep/kategorie
http://linked.open.../cep/klicovaSlova
  • gluten-free raw materials (en)
http://linked.open...ep/partnetrHlavni
http://linked.open...inujicichPrijemcu
http://linked.open...cep/pocetPrijemcu
http://linked.open...ocetSpoluPrijemcu
http://linked.open.../pocetVysledkuRIV
http://linked.open...enychVysledkuVRIV
http://linked.open...okUkonceniPodpory
http://linked.open...okZahajeniPodpory
http://linked.open...iciPoslednihoRoku
http://linked.open...atUdajeProjZameru
http://linked.open.../vavai/cep/soutez
http://linked.open...usZobrazovaneFaze
http://linked.open...ai/cep/typPojektu
http://linked.open.../cep/vedlejsiObor
http://linked.open...jektu+dodavatelem
  • The construction of mixtures for the preparation of gluten-free produkts with prefered utilization of Czech raw materials is general aim of this project. Mixtures on the base of naturally gluten-free raw materials represent one approach. The second one (en)
  • V průběhu řešení projektu byla získána řada nových poznatků o recepturním vlivu surovin. Úkol nalezení nových receptur byl splněn a ověřen v poloprovozním měřítku. (cs)
http://linked.open...tniCyklusProjektu
is http://linked.open...vavai/riv/projekt of
is http://linked.open...vavai/cep/projekt of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 11 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2025 OpenLink Software