Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Lecture and paper in Proceedings of XXXVI. Symposium on new directions in food production and evaluation, Skalský Dvůr 24.-26.5.2004, Czech Republic (en)
- Referát a článek ve sborníku XXXVI. Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin Skalský Dvůr 24.-26.5.2004, ČR Byly navrhovány receptury bezlepkových směsí pro domácí i průmyslovou přípravu výrobků pro pacienty trpící celiakií, který byly poloprovozně ověřovány v provozu Jízerských pekáren.Základem 2 vybraných receptur jsou přirozeně bezlepkové suroviny, 5 receptur vychází z deproteinovaného pšeničného škrobu. 1 receptura byla vybrána jako užitný vzor a je používána ve výrobě bezlepkových chlebů, pečiva,sladkých pekařských výrobků, dezertů, přílohových knedlíků, směsí pro domácí pečení. Úspěšně odzkoušena byla i výroba těstovin z této směsi. Výrobky byly senzoricky hodnoceny pacienty s celiakií ve spolupráci se Sdružením celiaků ČR.
- Referát a článek ve sborníku XXXVI. Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin Skalský Dvůr 24.-26.5.2004, ČR Byly navrhovány receptury bezlepkových směsí pro domácí i průmyslovou přípravu výrobků pro pacienty trpící celiakií, který byly poloprovozně ověřovány v provozu Jízerských pekáren.Základem 2 vybraných receptur jsou přirozeně bezlepkové suroviny, 5 receptur vychází z deproteinovaného pšeničného škrobu. 1 receptura byla vybrána jako užitný vzor a je používána ve výrobě bezlepkových chlebů, pečiva,sladkých pekařských výrobků, dezertů, přílohových knedlíků, směsí pro domácí pečení. Úspěšně odzkoušena byla i výroba těstovin z této směsi. Výrobky byly senzoricky hodnoceny pacienty s celiakií ve spolupráci se Sdružením celiaků ČR. (cs)
|
Title
| - Bezlepkové směsi a jejich uplatnění ve výrobcích pro specielní dietu.
- Bezlepkové směsi a jejich uplatnění ve výrobcích pro specielní dietu. (cs)
- Gluten free mixtures and their utilization in special diet products (en)
|
skos:prefLabel
| - Bezlepkové směsi a jejich uplatnění ve výrobcích pro specielní dietu.
- Bezlepkové směsi a jejich uplatnění ve výrobcích pro specielní dietu. (cs)
- Gluten free mixtures and their utilization in special diet products (en)
|
skos:notation
| - RIV/00027022:_____/04:8P003457!RIV08-MZE-00027022
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/00027022:_____/04:8P003457
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Gluten free diet; natural gluten free raw materials; deproteinated wheat starch; mixture formulas (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Sborník příspěvků XXXV. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Ouhrabková, Jarmila
- Paulíčková, Ivana
- Vavreinová, Slavomíra
- Šourková, S.
- Kopřivová, E.
- Mlích, Š.
- Rubínová, B.
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Výzkumný ústav potravinářský Praha
|
https://schema.org/isbn
| |