Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Témata workshopu: Mlékařství ČR OP: Komplexní vzdělávání lidských zdrojů v mlékařství“ Aktivity České technologické platformy pro potraviny Výsledky Výzkumného záměru a dalších projektů MŠMT a výzkumných projektů MZe a MŠMT Nové instrumentální metody pro hodnocení kvality mléka Mléčných funkční potraviny – nové výrobky Hodnocení kvality mléka, a stanovování jeho složek - Výsledky mezilaboratorních testů Mlékařské kultury s novými vlastnostmi pro využití v kysaných mléčných výrobcích. Možnosti aplikace nových metod pro určování nových kmenů probiotických bakterií Charakterizace potencionálně probiotických bakterií rodu Lbc. lidského původu ze sbírky Laktoflora
- Témata workshopu: Mlékařství ČR OP: Komplexní vzdělávání lidských zdrojů v mlékařství“ Aktivity České technologické platformy pro potraviny Výsledky Výzkumného záměru a dalších projektů MŠMT a výzkumných projektů MZe a MŠMT Nové instrumentální metody pro hodnocení kvality mléka Mléčných funkční potraviny – nové výrobky Hodnocení kvality mléka, a stanovování jeho složek - Výsledky mezilaboratorních testů Mlékařské kultury s novými vlastnostmi pro využití v kysaných mléčných výrobcích. Možnosti aplikace nových metod pro určování nových kmenů probiotických bakterií Charakterizace potencionálně probiotických bakterií rodu Lbc. lidského původu ze sbírky Laktoflora (cs)
- Subjects of workshop: Dairying in Czech Republic, OP: Complex education of human resources in dairy Activities of Czech technological platform for foods Results of research project and another projects of Ministry of Education, Youth and Sport and research projects of Ministry of Agriculture New instrumental methods for evaluation of milk quality Milk functional foods – new products Evaluation of milk quality and Determination of milk components – Results of interlaboratory tests Milk cultures with new properties for applying in fermented milk products Application possibilities of the new methods for determination of probiotic bacteria new strains Characterization of possible probiotic bacteria of Lbc. strain of human origin from Collection Laktoflora (en)
|
Title
| - Workshop DEN VÚM 21.4.2010
- Workshop DEN VÚM 21.4.2010 (en)
- Workshop DEN VÚM 21.4.2010 (cs)
|
skos:prefLabel
| - Workshop DEN VÚM 21.4.2010
- Workshop DEN VÚM 21.4.2010 (en)
- Workshop DEN VÚM 21.4.2010 (cs)
|
skos:notation
| - RIV/26722861:_____/10:DENVUM10!RIV11-MSM-26722861
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| - P(1G58097), P(2B08068), P(2B08072), P(QI91B274), P(QI91B306), Z(MSM2672286101)
|
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/26722861:_____/10:DENVUM10
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - czech dairying; science, reserarch, advisory and service (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Březina, V.
- Dráb, Vladimír
- Hajšlová, Jana
- Kopáček, Jiří
- Kunová, Gabriela
- Nehyba, Antonín
- Němečková, Irena
- Rittich, B.
- Roubal, Petr
- Šalaková, Alexandra
- Španová, Alena
- Elich, Ondřej
- Nevoral, J.
- Peroutková, Jitka
- Rada, Vojtěch
- Švejcarová, Martina
- Homola, J.
- Koberna, Miroslav
- Pechačová, Martina
- Sedláček, I.
- Turková, K.
- Šustová, Květa
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |