Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
rdfs:seeAlso
| |
Description
| - The aim of the project is to propose safe and quality model foods on the basis of the Czech raw material with low energy and high level of satisfaction. The project is aimed also for influence and change of nutrition habits of Czech population by attracting them on healthy low energy products. (en)
- Cílem projektu je navrhnout bezpečné a kvalitní modelové potraviny na bázi domácích surovin s nízkým obsahem energie a vysokým stupněm nasycení, mající pozitivní vliv na snižování hmotnosti nebo udržování získané hmotnosti. Dojde tak k lepším možnostem prevence obezity výživou, zaměřenou na vyšší přívod bílkovin a nižší přívod sacharidů a tuků, při zachování přívodu vitamínů a nutričně významných látek a při snížení celkové energetické hodnoty. Projekt si klade za cíl též ovlivňovat výživové zvyklostiznačné části populace propagováním modelových výrobků, pro které bude hledán postupně realizátor z řad českých výrobců potravin.
|
Title
| - Safe and quality foods focused on the overweight reduction. (en)
- Bezpečné a kvalitní potraviny k podpoře snižování nadváhy
|
skos:notation
| |
http://linked.open...avai/cep/aktivita
| |
http://linked.open...kovaStatniPodpora
| |
http://linked.open...ep/celkoveNaklady
| |
http://linked.open...datumDodatniDoRIV
| |
http://linked.open...i/cep/druhSouteze
| |
http://linked.open...ep/duvernostUdaju
| |
http://linked.open.../cep/fazeProjektu
| |
http://linked.open...ai/cep/hlavniObor
| |
http://linked.open...hodnoceniProjektu
| |
http://linked.open...vai/cep/kategorie
| |
http://linked.open.../cep/klicovaSlova
| - modelové potraviny na bázi vaječného bílku, nízkoenergetické potraviny, nadváha, nutriční a senzorické hodnocení, postprandiální stav, výživová doporučení (en)
|
http://linked.open...ep/partnetrHlavni
| |
http://linked.open...inujicichPrijemcu
| |
http://linked.open...cep/pocetPrijemcu
| |
http://linked.open...ocetSpoluPrijemcu
| |
http://linked.open.../pocetVysledkuRIV
| |
http://linked.open...enychVysledkuVRIV
| |
http://linked.open...lneniVMinulemRoce
| |
http://linked.open.../prideleniPodpory
| |
http://linked.open...iciPoslednihoRoku
| |
http://linked.open...atUdajeProjZameru
| |
http://linked.open.../vavai/cep/soutez
| |
http://linked.open...usZobrazovaneFaze
| |
http://linked.open...ai/cep/typPojektu
| |
http://linked.open...ep/ukonceniReseni
| |
http://linked.open.../cep/vedlejsiObor
| |
http://linked.open...ep/zahajeniReseni
| |
http://linked.open...jektu+dodavatelem
| - A number of original results has been achieved, both theoretical as well as the results with direct application in industrial production. Two designed products are already manufactured. (en)
- Byla dosažena řada originálních výsledků a to jak teoretických tak i výsledků s možnostmi přímé aplikace ve výrobní praxi. Dva navržené produkty jsou již dnes průmyslově vyráběny. (cs)
|
http://linked.open...tniCyklusProjektu
| |
http://linked.open.../cep/klicoveSlovo
| - nadváha
- nutriční a senzorické hodnocení
- nízkoenergetické potraviny
- postprandiální stav
- modelové potraviny na bázi vaječného bílku
|
is http://linked.open...vavai/riv/projekt
of | |
is http://linked.open...vavai/cep/projekt
of | |