About: Zařízení na zpracování kombinované bílkoviny pod hladinou vody     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • přeložit Podstata technického řešení spočívá v tom, že polotovar je dávkován do vody o teplotě nižší, než je teplota stabilizační, ale taková, která umožní částečné uzavření povrchu dávkovaného polotovaru 1.stabilizaci. Takto připravený polotovar lze pod vodní hladinou speciálním zařízením tvarovat (například do tvaru nepravidelného plátku). Při tom speciální zařízení zajišťuje udržení vytvořeného tvaru pod hladinou do ukončení 2.stabilizace a současně jej odsouvá z místa, kde byl vložen polotovar do místa vodního proudu o teplotě 70-100°C, v kterém se tvar po uvolnění z tvarovacího zařízení definitivně stabilizuje. Výkon zařízení je ovlivňován rychlostí vkládání polotovaru, počtem tvarovacích míst, způsobem vytváření tvaru a jeho velikostí resp. maximální tloušťkou výrobku vzhledem k potřebné době na konečnou stabilizaci. Celé zařízení je nutno samozřejmě regulovat. Pro zařízení tohoto typu, určených pro větší výkony, je možné dávkovat do vícenásobných tvarovacích elementů. (en)
  • Podstata technického řešení spočívá v tom, že polotovar je dávkován do vody o teplotě nižší, než je teplota stabilizační, ale taková, která umožní částečné uzavření povrchu dávkovaného polotovaru 1.stabilizaci. Takto připravený polotovar lze pod vodní hladinou speciálním zařízením tvarovat (například do tvaru nepravidelného plátku). Při tom speciální zařízení zajišťuje udržení vytvořeného tvaru pod hladinou do ukončení 2.stabilizace a současně jej odsouvá z místa, kde byl vložen polotovar do místa vodního proudu o teplotě 70-100°C, v kterém se tvar po uvolnění z tvarovacího zařízení definitivně stabilizuje. Výkon zařízení je ovlivňován rychlostí vkládání polotovaru, počtem tvarovacích míst, způsobem vytváření tvaru a jeho velikostí resp. maximální tloušťkou výrobku vzhledem k potřebné době na konečnou stabilizaci. Celé zařízení je nutno samozřejmě regulovat. Pro zařízení tohoto typu, určených pro větší výkony, je možné dávkovat do vícenásobných tvarovacích elementů.
  • Podstata technického řešení spočívá v tom, že polotovar je dávkován do vody o teplotě nižší, než je teplota stabilizační, ale taková, která umožní částečné uzavření povrchu dávkovaného polotovaru 1.stabilizaci. Takto připravený polotovar lze pod vodní hladinou speciálním zařízením tvarovat (například do tvaru nepravidelného plátku). Při tom speciální zařízení zajišťuje udržení vytvořeného tvaru pod hladinou do ukončení 2.stabilizace a současně jej odsouvá z místa, kde byl vložen polotovar do místa vodního proudu o teplotě 70-100°C, v kterém se tvar po uvolnění z tvarovacího zařízení definitivně stabilizuje. Výkon zařízení je ovlivňován rychlostí vkládání polotovaru, počtem tvarovacích míst, způsobem vytváření tvaru a jeho velikostí resp. maximální tloušťkou výrobku vzhledem k potřebné době na konečnou stabilizaci. Celé zařízení je nutno samozřejmě regulovat. Pro zařízení tohoto typu, určených pro větší výkony, je možné dávkovat do vícenásobných tvarovacích elementů. (cs)
Title
  • Zařízení na zpracování kombinované bílkoviny pod hladinou vody
  • Device for processing combined protein under water surface (en)
  • Zařízení na zpracování kombinované bílkoviny pod hladinou vody (cs)
skos:prefLabel
  • Zařízení na zpracování kombinované bílkoviny pod hladinou vody
  • Device for processing combined protein under water surface (en)
  • Zařízení na zpracování kombinované bílkoviny pod hladinou vody (cs)
skos:notation
  • RIV/00027022:_____/10:00000164!RIV11-MSM-00027022
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(2B06172)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Zařízení umožní výrobu nové potraviny -sojovo-bílkového plátku( 2 druhů), čímž se zvýší objem výroby u výrobce o 20%.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 299503
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027022:_____/10:00000164
http://linked.open...terniIdentifikace
  • UV 19640
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open...vai/riv/kategorie
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • combined proteins; stabilization (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [38F0C708DB95]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...okalizaceVysledku
  • SUNFOOD s.r.o, Dobruška, ČR
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • prodej užitného vzoru č. 19640 za účelem výroby (realizace), kupní smlouva č.16/10 uzavřena mezi VÚPP a SUNFOOD s.r.o. dne 7.5. 2010
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Strohalm, Jan
  • Kýhos, Karel
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.116 as of Feb 22 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3239 as of Feb 22 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 82 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software