About: Kombinovaná bílkovina pro potravinářské zpracování     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Combined protein for further processing, according to this invention, the essence of which lies in the fact that soy contains a precipitate on dry 15 to 23% by weight., And dried egg white. Furthermore, with the advantage of containing guar gum, tomato paste, salt, dried mushroom powder, vinegar, and flavor. Its biggest advantage is that it can be processed as meat, boiling, frying, microwave heating, frit, not as a separate annex, or coated in batter like steak, or entering into a sandwich filling. (en)
  • Kombinovaná bílkovina pro potravinářské zpracování obsahuje sojovou sraženinu o sušině 15 až 23 % hmotn. a sušený vaječný bílek. Dále s výhodou obsahuje guarovou gumu, rajčatový protlak, kuchyňskou sůl, sušené houby v prášku, ocet a aroma. Její největší přednost je v tom, že se dá zpracovávat jako maso, vařením,smažením, mikrovlnným ohřevem, fritováním, a to jako samostatná příloha, nebo obalená v trojobalu jako řízek, popřípadě vložením do sendviče jako náplň.
  • Kombinovaná bílkovina pro potravinářské zpracování obsahuje sojovou sraženinu o sušině 15 až 23 % hmotn. a sušený vaječný bílek. Dále s výhodou obsahuje guarovou gumu, rajčatový protlak, kuchyňskou sůl, sušené houby v prášku, ocet a aroma. Její největší přednost je v tom, že se dá zpracovávat jako maso, vařením,smažením, mikrovlnným ohřevem, fritováním, a to jako samostatná příloha, nebo obalená v trojobalu jako řízek, popřípadě vložením do sendviče jako náplň. (cs)
Title
  • Kombinovaná bílkovina pro potravinářské zpracování
  • Combined protein for food processing (en)
  • Kombinovaná bílkovina pro potravinářské zpracování (cs)
skos:prefLabel
  • Kombinovaná bílkovina pro potravinářské zpracování
  • Combined protein for food processing (en)
  • Kombinovaná bílkovina pro potravinářské zpracování (cs)
skos:notation
  • RIV/00027022:_____/09:00000074!RIV10-MSM-00027022
http://linked.open...tracePatentuVzoru
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(2B06172)
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
  • 19483
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 322013
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027022:_____/09:00000074
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • combined protein; soy; egg white (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [9A7011B94B86]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
  • ÚPV, Antonína Čermáka 2a, Praha 6
http://linked.open...atelePatentuVzoru
  • Úřad průmyslového vlastnictví ČR
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Kýhos, Karel
http://linked.open...mniOchranaPatentu
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.116 as of Feb 22 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3239 as of Feb 22 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 81 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software