Description
| - Combined protein for further processing, according to this invention, the essence of which lies in the fact that soy contains a precipitate on dry 15 to 23% by weight., And dried egg white. Furthermore, with the advantage of containing guar gum, tomato paste, salt, dried mushroom powder, vinegar, and flavor. Its biggest advantage is that it can be processed as meat, boiling, frying, microwave heating, frit, not as a separate annex, or coated in batter like steak, or entering into a sandwich filling. (en)
- Kombinovaná bílkovina pro potravinářské zpracování obsahuje sojovou sraženinu o sušině 15 až 23 % hmotn. a sušený vaječný bílek. Dále s výhodou obsahuje guarovou gumu, rajčatový protlak, kuchyňskou sůl, sušené houby v prášku, ocet a aroma. Její největší přednost je v tom, že se dá zpracovávat jako maso, vařením,smažením, mikrovlnným ohřevem, fritováním, a to jako samostatná příloha, nebo obalená v trojobalu jako řízek, popřípadě vložením do sendviče jako náplň.
- Kombinovaná bílkovina pro potravinářské zpracování obsahuje sojovou sraženinu o sušině 15 až 23 % hmotn. a sušený vaječný bílek. Dále s výhodou obsahuje guarovou gumu, rajčatový protlak, kuchyňskou sůl, sušené houby v prášku, ocet a aroma. Její největší přednost je v tom, že se dá zpracovávat jako maso, vařením,smažením, mikrovlnným ohřevem, fritováním, a to jako samostatná příloha, nebo obalená v trojobalu jako řízek, popřípadě vložením do sendviče jako náplň. (cs)
|