Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Food protein mixture based on egg white mixed with solid fiber is composed from dried egg whites and dried mixture of saccharides, solid fibre, hydrocolloids, food aditives and water. Its production method is based on dosing of powder aditives, homogenising, add water and mixing. After some time of standing the mixture is kneaded and formed by former into the convenient shape and size of product. The gained semiproduct is put into the water with temperature between 70 up 99.9°C and stabilised for 1 up to 5 minutes by heat. Coagulated stabilised product is separated from surplus water on sieve, partly chilled there and filled into the packaging. After packaging sealing the product is pasteurised in packaging at temperature above 100°C for 20 up to 60 minutes. (en)
- Potravinářská proteinová směs, vytvořená na bázi vaječného bílku s obsahem pevné vlákniny, je tvořena ze sušeného vaječného bílku a sušené směsi sacharidů, pevné vlákniny, hydrokoloidů, potravinářských přídavků a vody. Způsob její výroby spočívá v tom, že směs navážených sypkých přísad se homogenizuje, přidá se voda a znovu se směs homogenizuje. Po určité době stání se směs prohněte a pomocí lisovacího zařízení a tvořítka se zhotoví požadovaný tvar a velikost výrobku. Vytvořený tvar se vloží do vody teplé 70až 99,9°C a je stabilizován po dobu 1 až 5 minut. Koagulací stabilizovaný výrobek se z vodní lázně vyjme,na sítu se zbaví přebytečné vody, částečně se vychladí a po naplnění do obalu a jeho hermetickém uzavření se výrobek pasteruje při teplotě nad 100 °C po dobu 20 až 60 minut.
- Potravinářská proteinová směs, vytvořená na bázi vaječného bílku s obsahem pevné vlákniny, je tvořena ze sušeného vaječného bílku a sušené směsi sacharidů, pevné vlákniny, hydrokoloidů, potravinářských přídavků a vody. Způsob její výroby spočívá v tom, že směs navážených sypkých přísad se homogenizuje, přidá se voda a znovu se směs homogenizuje. Po určité době stání se směs prohněte a pomocí lisovacího zařízení a tvořítka se zhotoví požadovaný tvar a velikost výrobku. Vytvořený tvar se vloží do vody teplé 70až 99,9°C a je stabilizován po dobu 1 až 5 minut. Koagulací stabilizovaný výrobek se z vodní lázně vyjme,na sítu se zbaví přebytečné vody, částečně se vychladí a po naplnění do obalu a jeho hermetickém uzavření se výrobek pasteruje při teplotě nad 100 °C po dobu 20 až 60 minut. (cs)
|
Title
| - Potravinářská proteinová směs a způsob její výroby
- Food protein mixture and method of its production (en)
- Potravinářská proteinová směs a způsob její výroby (cs)
|
skos:prefLabel
| - Potravinářská proteinová směs a způsob její výroby
- Food protein mixture and method of its production (en)
- Potravinářská proteinová směs a způsob její výroby (cs)
|
skos:notation
| - RIV/00027022:_____/09:00000083!RIV10-MSM-00027022
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...onomickeParametry
| - zavedení výroby nového výrobku (proteinové nudle - dle přihlášeného patentu u ÚPV č. PV 2007-706 ze dne 11.10.2007) spol. Adler Wellness produkte s.r.o.
|
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/00027022:_____/09:00000083
|
http://linked.open...terniIdentifikace
| |
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open...vai/riv/kategorie
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - protein mixture; slice; sterilisation in pack (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...okalizaceVysledku
| - spol.Adler Wellness produkte s.r.o., ČR
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...echnickeParametry
| - prodej přihlášky PV 2007-706 za účelem výroby (realizace), kupní smlouva č.3/09 uzavřena mezi VÚPP a spol. Adler Wellness produkte s.r.o. dne 14.4. 2009
|
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Strohalm, Jan
- Kýhos, Karel
|
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |