About: Potravinářská proteinová směs a způsob její výroby     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Food protein mixture based on egg white mixed with solid fiber is composed from dried egg whites and dried mixture of saccharides, solid fibre, hydrocolloids, food aditives and water. Its production method is based on dosing of powder aditives, homogenising, add water and mixing. After some time of standing the mixture is kneaded and formed by former into the convenient shape and size of product. The gained semiproduct is put into the water with temperature between 70 up 99.9°C and stabilised for 1 up to 5 minutes by heat. Coagulated stabilised product is separated from surplus water on sieve, partly chilled there and filled into the packaging. After packaging sealing the product is pasteurised in packaging at temperature above 100°C for 20 up to 60 minutes. (en)
  • Potravinářská proteinová směs, vytvořená na bázi vaječného bílku s obsahem pevné vlákniny, je tvořena ze sušeného vaječného bílku a sušené směsi sacharidů, pevné vlákniny, hydrokoloidů, potravinářských přídavků a vody. Způsob její výroby spočívá v tom, že směs navážených sypkých přísad se homogenizuje, přidá se voda a znovu se směs homogenizuje. Po určité době stání se směs prohněte a pomocí lisovacího zařízení a tvořítka se zhotoví požadovaný tvar a velikost výrobku. Vytvořený tvar se vloží do vody teplé 70až 99,9°C a je stabilizován po dobu 1 až 5 minut. Koagulací stabilizovaný výrobek se z vodní lázně vyjme,na sítu se zbaví přebytečné vody, částečně se vychladí a po naplnění do obalu a jeho hermetickém uzavření se výrobek pasteruje při teplotě nad 100 °C po dobu 20 až 60 minut.
  • Potravinářská proteinová směs, vytvořená na bázi vaječného bílku s obsahem pevné vlákniny, je tvořena ze sušeného vaječného bílku a sušené směsi sacharidů, pevné vlákniny, hydrokoloidů, potravinářských přídavků a vody. Způsob její výroby spočívá v tom, že směs navážených sypkých přísad se homogenizuje, přidá se voda a znovu se směs homogenizuje. Po určité době stání se směs prohněte a pomocí lisovacího zařízení a tvořítka se zhotoví požadovaný tvar a velikost výrobku. Vytvořený tvar se vloží do vody teplé 70až 99,9°C a je stabilizován po dobu 1 až 5 minut. Koagulací stabilizovaný výrobek se z vodní lázně vyjme,na sítu se zbaví přebytečné vody, částečně se vychladí a po naplnění do obalu a jeho hermetickém uzavření se výrobek pasteruje při teplotě nad 100 °C po dobu 20 až 60 minut. (cs)
Title
  • Potravinářská proteinová směs a způsob její výroby
  • Food protein mixture and method of its production (en)
  • Potravinářská proteinová směs a způsob její výroby (cs)
skos:prefLabel
  • Potravinářská proteinová směs a způsob její výroby
  • Food protein mixture and method of its production (en)
  • Potravinářská proteinová směs a způsob její výroby (cs)
skos:notation
  • RIV/00027022:_____/09:00000083!RIV10-MSM-00027022
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(2B06172)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • zavedení výroby nového výrobku (proteinové nudle - dle přihlášeného patentu u ÚPV č. PV 2007-706 ze dne 11.10.2007) spol. Adler Wellness produkte s.r.o.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 334830
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027022:_____/09:00000083
http://linked.open...terniIdentifikace
  • PV 2007-706
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open...vai/riv/kategorie
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • protein mixture; slice; sterilisation in pack (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [9AC652101DFB]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...okalizaceVysledku
  • spol.Adler Wellness produkte s.r.o., ČR
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • prodej přihlášky PV 2007-706 za účelem výroby (realizace), kupní smlouva č.3/09 uzavřena mezi VÚPP a spol. Adler Wellness produkte s.r.o. dne 14.4. 2009
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Strohalm, Jan
  • Kýhos, Karel
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 123 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software