Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Cílem metodiky je předložit stručný návod, jak senzoricky hodnotit maso ryb jako potravinu bezprostředně našimi smysly, včetně zpracování výsledků nezávislými senzorickými metodami. Analýza probíhá za takových podmínek, kdy je zjištěno objektivní, přesné a reprodukovatelné měření.
- Cílem metodiky je předložit stručný návod, jak senzoricky hodnotit maso ryb jako potravinu bezprostředně našimi smysly, včetně zpracování výsledků nezávislými senzorickými metodami. Analýza probíhá za takových podmínek, kdy je zjištěno objektivní, přesné a reprodukovatelné měření. (cs)
- Methodology aim is to present a brief guide in sensory evaluation of fish meat by human senses, including the processing of sensory results in independent methods. The analysis takes place under conditions which prove objective, accurate and reproducible measurements. (en)
|
Title
| - Senzorické hodnocení masa sladkovodních ryb
- Sensoric evaluation of freshwater fish flesh (en)
- Senzorické hodnocení masa sladkovodních ryb (cs)
|
skos:prefLabel
| - Senzorické hodnocení masa sladkovodních ryb
- Sensoric evaluation of freshwater fish flesh (en)
- Senzorické hodnocení masa sladkovodních ryb (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60076658:12520/10:00011462!RIV11-MSM-12520___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| - P(ED2.1.00/01.0024), P(OC09042), P(QH71011), S, Z(MSM6007665809)
|
http://linked.open...certifikacniOrgan
| - MZe, Odbor rybářství, myslivosti a včelařství, Těšnov 17, 117 05 Praha 1, Česká republika
|
http://linked.open.../datumCertifikace
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...onomickeParametry
| - Metodika řeší kvalitativní aspekty produkce sladkovodních ryb. Umožňuje vyrovnanější zájem konzumentů o hodnotný produkt. (kvalifikovaný odhad přínosu 60 tis. korun ročně pro podnik s ročním objemem produkce tržního ,kapra výběr, v úrovni šedesáti tun)
|
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60076658:12520/10:00011462
|
http://linked.open...terniIdentifikace
| |
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Sensoric analyse; senses; fish; fish meat (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...okalizaceVysledku
| - Fish Market a.s. se sídlem Rybářská 801, 379 01 Třeboň (IČ: 48203807)
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...echnickeParametry
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Vácha, František
- Vejsada, Pavel
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |