About: Senzorické hodnocení masa sladkovodních ryb     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Cílem metodiky je předložit stručný návod, jak senzoricky hodnotit maso ryb jako potravinu bezprostředně našimi smysly, včetně zpracování výsledků nezávislými senzorickými metodami. Analýza probíhá za takových podmínek, kdy je zjištěno objektivní, přesné a reprodukovatelné měření.
  • Cílem metodiky je předložit stručný návod, jak senzoricky hodnotit maso ryb jako potravinu bezprostředně našimi smysly, včetně zpracování výsledků nezávislými senzorickými metodami. Analýza probíhá za takových podmínek, kdy je zjištěno objektivní, přesné a reprodukovatelné měření. (cs)
  • Methodology aim is to present a brief guide in sensory evaluation of fish meat by human senses, including the processing of sensory results in independent methods. The analysis takes place under conditions which prove objective, accurate and reproducible measurements. (en)
Title
  • Senzorické hodnocení masa sladkovodních ryb
  • Sensoric evaluation of freshwater fish flesh (en)
  • Senzorické hodnocení masa sladkovodních ryb (cs)
skos:prefLabel
  • Senzorické hodnocení masa sladkovodních ryb
  • Sensoric evaluation of freshwater fish flesh (en)
  • Senzorické hodnocení masa sladkovodních ryb (cs)
skos:notation
  • RIV/60076658:12520/10:00011462!RIV11-MSM-12520___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(ED2.1.00/01.0024), P(OC09042), P(QH71011), S, Z(MSM6007665809)
http://linked.open...certifikacniOrgan
  • MZe, Odbor rybářství, myslivosti a včelařství, Těšnov 17, 117 05 Praha 1, Česká republika
http://linked.open.../datumCertifikace
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Metodika řeší kvalitativní aspekty produkce sladkovodních ryb. Umožňuje vyrovnanější zájem konzumentů o hodnotný produkt. (kvalifikovaný odhad přínosu 60 tis. korun ročně pro podnik s ročním objemem produkce tržního ,kapra výběr, v úrovni šedesáti tun)
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 286974
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60076658:12520/10:00011462
http://linked.open...terniIdentifikace
  • 104/FROV
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Sensoric analyse; senses; fish; fish meat (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [212FB380A8E5]
http://linked.open...okalizaceVysledku
  • Fish Market a.s. se sídlem Rybářská 801, 379 01 Třeboň (IČ: 48203807)
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • 003/21379/2010-16230
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Vácha, František
  • Vejsada, Pavel
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 12520
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 110 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software