About: Způsob tepelné sterilizace koření s následným návratem aromatických látek     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The heat sterilization method of spices with subsequent recovery of aromatic substances according to the present invention is characterized by the following steps: a) putting the spices into a heated and hermetically sealed space; b) gradually increasing temperature in the hermetically sealed space to the range of 90 to 130 °C, to thereby liberate water and aromatic substances from spices in the form of vapor; c) cooling the mixture in the form of a liquid condensate and withdrawn out of the sterilization space; d) return of the condensate back to the cooled sterilized spices after finish of the heat sterilization. (en)
  • Způsob tepelné sterilizace koření s následným návratem aromatických látek, spočívá v tom, že koření se vloží do vytápěného a hermeticky uzavřeného prostoru. Postupně se zvyšuje teplota na 90 až 130 °C, čímž se z koření začne uvolňovat voda a přítomné aromatické látky ve formě páry. Tato směs je zchlazena do formy tekutého kondenzátu a odvedena mimo sterilizační prostor. Kondenzát je po skončení tepelné sterilizace opětovně vrácen do vychladlého sterilizovaného koření.
  • Způsob tepelné sterilizace koření s následným návratem aromatických látek, spočívá v tom, že koření se vloží do vytápěného a hermeticky uzavřeného prostoru. Postupně se zvyšuje teplota na 90 až 130 °C, čímž se z koření začne uvolňovat voda a přítomné aromatické látky ve formě páry. Tato směs je zchlazena do formy tekutého kondenzátu a odvedena mimo sterilizační prostor. Kondenzát je po skončení tepelné sterilizace opětovně vrácen do vychladlého sterilizovaného koření. (cs)
Title
  • Způsob tepelné sterilizace koření s následným návratem aromatických látek
  • Heat sterilization method of spices with subsequent recovery of aromatic substances (en)
  • Způsob tepelné sterilizace koření s následným návratem aromatických látek (cs)
skos:prefLabel
  • Způsob tepelné sterilizace koření s následným návratem aromatických látek
  • Heat sterilization method of spices with subsequent recovery of aromatic substances (en)
  • Způsob tepelné sterilizace koření s následným návratem aromatických látek (cs)
skos:notation
  • RIV/00027022:_____/10:00000188!RIV11-MZE-00027022
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(1G46047)
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
  • 301416
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 300542
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027022:_____/10:00000188
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • spice; sterilisation; recovery; aromatic components (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [3899F5F98441]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
  • ÚPV, A.Čermáka 2a, Praha 6
http://linked.open...atelePatentuVzoru
  • Úřad průmyslového vlastnictví ČR
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Houška, Milan
  • Landfeld, Aleš
  • Strohalm, Jan
  • Novotná, Pavla
  • Kýhos, Karel
http://linked.open...mniOchranaPatentu
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
http://linked.open...stnikPatentuVzoru
  • Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 120 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software