About: Methods of thermal inactivation of microorganisms in particular foods     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Projekt, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • The aim of the project is the heat treatment of particular foods to inactivate present microorganisms and origins of pests at minimum changes of quality. The unique pilot unit is utilised for the project which enables the application of dry heat at conditions of intensified heating and scraping of heat surface. (en)
  • Předmětem řešení projektu jsou tepelné úpravy partikulárních potravin s cílem inaktivace přítomných mikroorganismů a zárodků organismů za minimalizace změn kvality. K řešení se využívá unikátního pilotního zařízení, které umožňuje aplikaci suchého teplaza podmínek intensivního míchání a stírání teplosměnné plochy.
Title
  • Methods of thermal inactivation of microorganisms in particular foods (en)
  • Metody tepelné konzervace partikulárních potravin
skos:notation
  • 1G46047
http://linked.open...avai/cep/aktivita
http://linked.open...kovaStatniPodpora
http://linked.open...ep/celkoveNaklady
http://linked.open...datumDodatniDoRIV
http://linked.open...i/cep/druhSouteze
http://linked.open...ep/duvernostUdaju
http://linked.open.../cep/fazeProjektu
http://linked.open...ai/cep/hlavniObor
http://linked.open...hodnoceniProjektu
http://linked.open...vai/cep/kategorie
http://linked.open.../cep/klicovaSlova
  • tepelná inaktivace mikroorganismů; partikulární potraviny; změna kvality; nutriční hodnocení (en)
http://linked.open...ep/partnetrHlavni
http://linked.open...inujicichPrijemcu
http://linked.open...cep/pocetPrijemcu
http://linked.open...ocetSpoluPrijemcu
http://linked.open.../pocetVysledkuRIV
http://linked.open...enychVysledkuVRIV
http://linked.open...lneniVMinulemRoce
http://linked.open.../prideleniPodpory
http://linked.open...iciPoslednihoRoku
http://linked.open...atUdajeProjZameru
http://linked.open.../vavai/cep/soutez
http://linked.open...usZobrazovaneFaze
http://linked.open...ai/cep/typPojektu
http://linked.open...ep/ukonceniReseni
http://linked.open.../cep/vedlejsiObor
http://linked.open...ep/zahajeniReseni
http://linked.open...jektu+dodavatelem
  • The results of project are methods of warm food conservation, technological parametres, prototype of sterillization device and patent. (en)
  • Výsledkem projektu jsou metody tepelné konzervace vybraných partikulárních potravin, technologické parametry, prototyp sterilačního zařízení a patentová ochrana technologického postupu. (cs)
http://linked.open...tniCyklusProjektu
http://linked.open.../cep/klicoveSlovo
  • partikulární potraviny
  • změna kvality
  • tepelná inaktivace mikroorganismů
is http://linked.open...vavai/riv/projekt of
is http://linked.open...vavai/cep/projekt of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 26 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software