About: Nálezy patogenu v mase a masných výrobcích.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Samples of butcher chicken, pigs and food of market network was investigated on existance Campylobacter sp. 548 races of Campylobacter sp were insulated from chicken and positive capture accelered from 38% to 100%. In contrast to pig at chicken was identify C. jejuni often, which of total amount of positive finding did almost 85%. (en)
  • Byly vyšetreny vzorky porážené drubeže, prasat a potravin z tržní síte na prítomnost Campylobacter sp. Bylo izolováno bylo celkem 548 kmenu Campylobacter sp. z drubeže a pozitivní záchyt se v jednotlivých letech pohyboval od 38% do 100%. Na rozdíl od prasat byl u drubeže nejcasteji identifikován C. jejuni, který z celkového poctu pozitivních nálezu tvoril približne 85%. Bylo monitorováno zastoupení kmenu Campylobacter sp. také u humánních vzorku. Bylo získáno celkem 189 kmenu Campylobacter sp. Z výsledku je zrejmé, že u cloveka a cástecne i u drubeže dochází ke zvyšování zastoupení C. coli.
  • Byly vyšetreny vzorky porážené drubeže, prasat a potravin z tržní síte na prítomnost Campylobacter sp. Bylo izolováno bylo celkem 548 kmenu Campylobacter sp. z drubeže a pozitivní záchyt se v jednotlivých letech pohyboval od 38% do 100%. Na rozdíl od prasat byl u drubeže nejcasteji identifikován C. jejuni, který z celkového poctu pozitivních nálezu tvoril približne 85%. Bylo monitorováno zastoupení kmenu Campylobacter sp. také u humánních vzorku. Bylo získáno celkem 189 kmenu Campylobacter sp. Z výsledku je zrejmé, že u cloveka a cástecne i u drubeže dochází ke zvyšování zastoupení C. coli. (cs)
Title
  • Nálezy patogenu v mase a masných výrobcích.
  • Discovery of pathogen im meat and meat produkt (en)
  • Nálezy patogenu v mase a masných výrobcích. (cs)
skos:prefLabel
  • Nálezy patogenu v mase a masných výrobcích.
  • Discovery of pathogen im meat and meat produkt (en)
  • Nálezy patogenu v mase a masných výrobcích. (cs)
skos:notation
  • RIV/75010330:_____/04:05:_3851!RIV06-MZE-75010330
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 39-41
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QF3085)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 575286
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/75010330:_____/04:05:_3851
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • C. jejuni, rezistence, chicken, pigs, cattle (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [39E2E770B661]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Abstract book XXXIV. Lenfeldovy a Hoklovy dny. VFU Brno, 2004
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Karpíšková, Renata
  • Koláčková, Ivana
  • Steinhauserová, Iva
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • VFU Brno
https://schema.org/isbn
  • 80-7305-498-1
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software