About: Konjugát zlato-stříbrných nanočástic o velikosti 14 nm s myší monoklonální protilátkou proti lidskému cytokeratinu 18 (klon 5G3.E1.G9)     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • AgAu nanočástice byly připraveny řízenou redukcí rozpustných solí stříbra a zlata. V prvním kroku se připraví stříbrné středy nanočástic a ve druhém kroku se stříbrné středy nanočástic obalí zlatou vrstvou. Specifické monoklonální protilátky proti CK18 připravené ve výsledku imunizací Balb/C myší směsí skeletálních proteinů z buněk HeLa byly purifikovány a nekovalentně konjugovány s nanočásticemi podle standartních postupů. Tyto konjugováné protilátky jsou použitelné pro přímou ultrastrukturální imunodetekci CK18 na ultratenkých řezech. Jsou důležitým nástrojem použitelným pro detekci a funkční charakterizaci proteinu CK18 jako cytoskeletálního proteinu podílejícího se na procesu apoptózy a poskytujícího důležité informace o průběhu nejrůznějších chorob.
  • AgAu nanočástice byly připraveny řízenou redukcí rozpustných solí stříbra a zlata. V prvním kroku se připraví stříbrné středy nanočástic a ve druhém kroku se stříbrné středy nanočástic obalí zlatou vrstvou. Specifické monoklonální protilátky proti CK18 připravené ve výsledku imunizací Balb/C myší směsí skeletálních proteinů z buněk HeLa byly purifikovány a nekovalentně konjugovány s nanočásticemi podle standartních postupů. Tyto konjugováné protilátky jsou použitelné pro přímou ultrastrukturální imunodetekci CK18 na ultratenkých řezech. Jsou důležitým nástrojem použitelným pro detekci a funkční charakterizaci proteinu CK18 jako cytoskeletálního proteinu podílejícího se na procesu apoptózy a poskytujícího důležité informace o průběhu nejrůznějších chorob. (cs)
  • AgAu nanoparticles were prepared by controlled reduction of soluble salts of silver and gold. In the first step, silver cores of nanoparticles are prepared, and in the second step they are covered with a layer of gold. Specific monoclonal antibodies recognizing CK18 prepared as a result of immunization of Balb/C mice with the mixture of skeletal proteins from HeLa cells were purified and non-covalently conjugated to the antibodies using standard techniques. These conjugated antibodies are useful for direct ultrastructural immunodetection of CK18 on ultrathin sections. They represent important tools for detection and functional characterization of CK18 as a cytoskeletal protein that plays a role in apoptosis and provides important information about the progress of various diseases. (en)
Title
  • Konjugát zlato-stříbrných nanočástic o velikosti 14 nm s myší monoklonální protilátkou proti lidskému cytokeratinu 18 (klon 5G3.E1.G9)
  • Conjugate of silver-golden core-shell 14 nm-nanoparticles with mouse monoclonal antibody recognizing human cytokeratin 18 (clone 5G3.E1.G9) (en)
  • Konjugát zlato-stříbrných nanočástic o velikosti 14 nm s myší monoklonální protilátkou proti lidskému cytokeratinu 18 (klon 5G3.E1.G9) (cs)
skos:prefLabel
  • Konjugát zlato-stříbrných nanočástic o velikosti 14 nm s myší monoklonální protilátkou proti lidskému cytokeratinu 18 (klon 5G3.E1.G9)
  • Conjugate of silver-golden core-shell 14 nm-nanoparticles with mouse monoclonal antibody recognizing human cytokeratin 18 (clone 5G3.E1.G9) (en)
  • Konjugát zlato-stříbrných nanočástic o velikosti 14 nm s myší monoklonální protilátkou proti lidskému cytokeratinu 18 (klon 5G3.E1.G9) (cs)
skos:notation
  • RIV/68378050:_____/10:00357937!RIV11-AV0-68378050
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(KAN200520704), Z(AV0Z50520514)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • výsledek připraven ke komerčnímu využití na základě smlouvy o předání výsledku realizátorovi
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 266976
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/68378050:_____/10:00357937
http://linked.open...terniIdentifikace
  • 5G3.E1.G9
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open...vai/riv/kategorie
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • conjugate; nanoparticles; cytokeratin 18 (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [0B1AC8228247]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...okalizaceVysledku
  • realizátor Central European Biosystems s.r.o., IČ 27124762
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Konjugát zlato-stříbrných nanočástic o velikosti 14 nm s myší monoklonální protilátkou proti lidskému cytokeratinu 18 (klon 5G3.E1.G9), ověřen pro zavedení do výroby
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Hozák, Pavel
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software