About: Poznámky k oblibě drůbežích masných výrobků     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Production of poultry and poultry meat belongs to most dynamic segments of animal production. The same is valid for its consumption and the market around the world. The reason of these advantages is low price, flexibility of offer and demand, dietetic properties of chicken and turkey meat, quick and easy kitchen treatment, consumption without religious or philosophic restriction etc. The production of poultry meat products has a good perspective. Poultry ham and sausages are the most preferable poultry meat products in Czech republic. (en)
  • Drůbež a drůbeží maso patří k nejdynamičtěji se rozvíjejícímu segmentu živočišné výroby, a to jak v produkci a spotřebě, tak i ve světovém obchodu. Důvodem je nízká cena, pružnost nabídky a poptávky, dietetické vlastnosti masa kuřat a krůt, rychlá úprava, konzumace bez náboženských a filosofických omezení. Výroba má značnou perspektivu. V ČR k nejoblíbenějším drůbežím výrobkům dle orientačního průzkumu patří drůbeží šunky a párky.
Title
  • Poznámky k oblibě drůbežích masných výrobků
  • Poznámky k oblibě drůbežích masných výrobků (cs)
  • Notes regarding preference of poultry meat products (en)
skos:prefLabel
  • Poznámky k oblibě drůbežích masných výrobků
  • Poznámky k oblibě drůbežích masných výrobků (cs)
  • Notes regarding preference of poultry meat products (en)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/99:23400002!RIV/2000/MSM/432100
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 77
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(EP0960996197)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 1
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
  • Simeonovová, Jana
  • Ingr, Ivo
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 750411
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/99:23400002
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • poultry meat;preference (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [C50C593A0F89]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Maso
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 10
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Simeonovová, Jana
  • Ingr, Ivo
  • Jimramovská, Petra
issn
  • 1210-4086
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 41 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software