About: Absorpce vody při dvou způsobech chlazení jatečně opracovaných kuřat     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Water absorption was checked in poultry-processing plant pursuant to EEC1906/90. The evaluation concerned chilling in air combined with spraying, and chilling by immersion within a day according to EEC1538/91. The average value of absorbed water content was 0.7% in the process of chilling in air combined with water spraying at a faster line operation (95 broilers per minute). Repeated measurements within a shift indicated the average value 1.19% of absorbed water. As expect, the average value of absorbed water content was the highest of all 3 evaluations at a slower line operation (75 br/min): 1.73% of absorbed water. The average of absorbed water content at chilling by immersion was 3.26%, (limit 4.5%) . Repeat measurements in this chilling process indicated the average value of absorbed water content 2.12% only. (en)
  • Srovnávali jsme chlazení jatečně opracovaných těl kuřat ve vodní lázni ponořením a vzduchem s postřikem. Výsledky byly porovnávány s požadavky EEC1906/90, včetně provádění četnosti kontrol dle EEC1538/91. Průměrná hodnota absorbované vody v případě chlazení vzduchem s postřikem vodou byla u rychlejšího chodu linky (95 ks za min.) 0,7%, což splňuje předepsaný limit 2%, opakované měření v rámci jedné směny ukázalo průměrnou hodnotu 1,19%. Při pomalejším chodu linky (75 ks za min.) byla průměrná hodnota absorbované vody podle očekávání nejvyšší ze tří hodnocení tohoto způsobu chlazení, a to 1,73%, absorbované vody, což však stále ještě splňuje limit EU. Průměrná hodnota absorbované vody při chlazení vodou ponořením činila 3,26%, při opakovaném měření 2,12%, což splňuje limit 4,5%.
Title
  • Absorpce vody při dvou způsobech chlazení jatečně opracovaných kuřat
  • Absorpce vody při dvou způsobech chlazení jatečně opracovaných kuřat (cs)
  • Water absorption at two processes of broiler chilling (en)
skos:prefLabel
  • Absorpce vody při dvou způsobech chlazení jatečně opracovaných kuřat
  • Absorpce vody při dvou způsobech chlazení jatečně opracovaných kuřat (cs)
  • Water absorption at two processes of broiler chilling (en)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/99:23400001!RIV/2000/MSM/432100
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 93
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(EP0960996197)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 2
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
  • Simeonovová, Jana
  • Ingr, Ivo
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 734275
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/99:23400001
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • broilers;chilling by immersion in water;chilling in air combined with spraying;speed of line operati (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [5A8856506E16]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Czech Journal of Animal Science
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 44
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Simeonovová, Jana
  • Jelínková, Daniela
  • Ingr, Ivo
  • Míka, Olaf
  • Božek, Radomír
issn
  • 1212-1819
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
Faceted Search & Find service v1.16.116 as of Feb 22 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3239 as of Feb 22 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 90 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software