Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Publication in poster form and full version in Collection with ISBN. On basis phenopypical feature (hydrolysi of arginin, fermentation of acid and sugar, tolerance for NaCl, pH, temperature and methylen bluness) we can differentiate between sub-species of Lactococcus lactis subsp.lactis a L. lactis subsp. cremoris. (en)
- Odborná publikace ve forme posteru a plného znení ve sborníku s ISBN.x Práce byla zamerena na genotypickou charakterizaci 20 vybraných kmenu Lactococcus lactis. Pro genotypické rozlišení poddruhu lactis a cremoris nebyla metoda FISH vhodná. PCR byla vhodná pouze pro genotypické rozlišení kmenu Lactococcus lactis produkujících nebo neprodukujících nisin.
- Odborná publikace ve forme posteru a plného znení ve sborníku s ISBN.x Práce byla zamerena na genotypickou charakterizaci 20 vybraných kmenu Lactococcus lactis. Pro genotypické rozlišení poddruhu lactis a cremoris nebyla metoda FISH vhodná. PCR byla vhodná pouze pro genotypické rozlišení kmenu Lactococcus lactis produkujících nebo neprodukujících nisin. (cs)
|
Title
| - Genotypická charakterizace vybraných kmenu Lactococcus lactis susbs. lactis a Lactococcus lactis susbs. cremoris.
- Genotypic characterization of chosen stems Lactococcus lactis susbs. lactis and Lactococcus lactis susbs. cremoris. (en)
- Genotypická charakterizace vybraných kmenu Lactococcus lactis susbs. lactis a Lactococcus lactis susbs. cremoris. (cs)
|
skos:prefLabel
| - Genotypická charakterizace vybraných kmenu Lactococcus lactis susbs. lactis a Lactococcus lactis susbs. cremoris.
- Genotypic characterization of chosen stems Lactococcus lactis susbs. lactis and Lactococcus lactis susbs. cremoris. (en)
- Genotypická charakterizace vybraných kmenu Lactococcus lactis susbs. lactis a Lactococcus lactis susbs. cremoris. (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:_____/05:01:_3499!RIV06-MZE-60461373
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:_____/05:01:_3499
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - wild bacterial of milk fret strains, raw milk, Lactococcus; Lactobacillus, lysozym; nisin; PCR; DNA-DNA (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Výsledky prehlídek a sborník prednášek semináre Mléko a sýry 2005
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Dráb, Vladimír
- Plocková, Milada
- Šviráková, Eva
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| |
https://schema.org/isbn
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |