Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Impedance measurement of growth of lactic acid bacteria in the presence of nisin and lysozyme.
- Odborný clánek v zahranicním recenzovaném casopise s IF.x Pomocí impedancní metody byl stanoven úcinek nisinu (0,500 g.l-1), lysozymu (0,035 g.l-1) a smesi nisinu (0,500 g.l-1) a lysozymu (0,035 g.l-1) na dva laktokokové kmeny produkující nisin, tri laktokokové kmeny neprodukující nisin a ctyri laktobacilové kmeny vykazující antimikrobiální aktivitu. Žádný testovaný laktokokový ani laktobacilový kmen nebyl inhibován lysozymem o koncentraci 0,035 g.l-1. Jen laktokokové kmeny produkující nisin byly resistantní k nisinu o koncentraci 0,500 g.l-1, ostatní laktokoky a laktobacily byly intensivne inhibovány nisinem o koncentraci 0,500 g.l-1. (cs)
- Impedance measurement of growth of lactic acid bacteria in the presence of nisin and lysozyme. (en)
|
Title
| - Impedance measurement of growth of lactic acid bacteria in the presence of nisin and lysozyme.
- Impedance measurement of growth of lactic acid bacteria in the presence of nisin and lysozyme. (en)
- Impedance merení rustového kmenu bakterií mlécného kvašení v prítomnosti nisinu a lysozomu. (cs)
|
skos:prefLabel
| - Impedance measurement of growth of lactic acid bacteria in the presence of nisin and lysozyme.
- Impedance measurement of growth of lactic acid bacteria in the presence of nisin and lysozyme. (en)
- Impedance merení rustového kmenu bakterií mlécného kvašení v prítomnosti nisinu a lysozomu. (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:_____/05:01:_3497!RIV06-MZE-60461373
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:_____/05:01:_3497
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - crude milk, lysosym, Lactobacillus (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Eur. Food Res. Technol. (IF 1,021)
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Dráb, Vladimír
- Plocková, Milada
- Chumchalová, Jana
- Čurda, Ladislav
- Holubová, Jitka
|
number of pages
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |