About: Impedance measurement of growth of lactic acid bacteria in the presence of nisin and lysozyme.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Impedance measurement of growth of lactic acid bacteria in the presence of nisin and lysozyme.
  • Odborný clánek v zahranicním recenzovaném casopise s IF.x Pomocí impedancní metody byl stanoven úcinek nisinu (0,500 g.l-1), lysozymu (0,035 g.l-1) a smesi nisinu (0,500 g.l-1) a lysozymu (0,035 g.l-1) na dva laktokokové kmeny produkující nisin, tri laktokokové kmeny neprodukující nisin a ctyri laktobacilové kmeny vykazující antimikrobiální aktivitu. Žádný testovaný laktokokový ani laktobacilový kmen nebyl inhibován lysozymem o koncentraci 0,035 g.l-1. Jen laktokokové kmeny produkující nisin byly resistantní k nisinu o koncentraci 0,500 g.l-1, ostatní laktokoky a laktobacily byly intensivne inhibovány nisinem o koncentraci 0,500 g.l-1. (cs)
  • Impedance measurement of growth of lactic acid bacteria in the presence of nisin and lysozyme. (en)
Title
  • Impedance measurement of growth of lactic acid bacteria in the presence of nisin and lysozyme.
  • Impedance measurement of growth of lactic acid bacteria in the presence of nisin and lysozyme. (en)
  • Impedance merení rustového kmenu bakterií mlécného kvašení v prítomnosti nisinu a lysozomu. (cs)
skos:prefLabel
  • Impedance measurement of growth of lactic acid bacteria in the presence of nisin and lysozyme.
  • Impedance measurement of growth of lactic acid bacteria in the presence of nisin and lysozyme. (en)
  • Impedance merení rustového kmenu bakterií mlécného kvašení v prítomnosti nisinu a lysozomu. (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:_____/05:01:_3497!RIV06-MZE-60461373
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 774-778
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QF3163)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 6
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 524328
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:_____/05:01:_3497
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • crude milk, lysosym, Lactobacillus (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [C842B6E74D96]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Eur. Food Res. Technol. (IF 1,021)
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 221
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dráb, Vladimír
  • Plocková, Milada
  • Chumchalová, Jana
  • Čurda, Ladislav
  • Holubová, Jitka
number of pages
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software