About: The study on the preparation and properties of polymer packaging films with linked bacteriocins suitable for active food packaging.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Redukce růstu Bacillus sp. v tavených sýrech pomocí nisinu navázaného na polymerní obalový materiál.
  • Redukce růstu Bacillus sp. v tavených sýrech pomocí nisinu navázaného na polymerní obalový materiál. (cs)
  • The study on the preparation and properties of polymer packaging films with linked bacteriocins suitable for active food packaging.The study on the preparation and properties of polymer packaging films with linked bacteriocins suitable for active food packaging. (en)
Title
  • The study on the preparation and properties of polymer packaging films with linked bacteriocins suitable for active food packaging. (en)
  • Redukce růstu Bacillus sp. v tavených sýrech pomocí nisinu navázaného na polymerní obalový materiál.
  • Redukce růstu Bacillus sp. v tavených sýrech pomocí nisinu navázaného na polymerní obalový materiál. (cs)
skos:prefLabel
  • The study on the preparation and properties of polymer packaging films with linked bacteriocins suitable for active food packaging. (en)
  • Redukce růstu Bacillus sp. v tavených sýrech pomocí nisinu navázaného na polymerní obalový materiál.
  • Redukce růstu Bacillus sp. v tavených sýrech pomocí nisinu navázaného na polymerní obalový materiál. (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:_____/04:994480!RIV/2005/MZE/220005/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 155-159
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QF3158)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 583930
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:_____/04:994480
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • aktivní balení;potraviny;nisin;bakteriocin;polymerní obalové materiály;konzervační činidla (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [930DCC56A2B1]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Praha
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Výsledky přehlídek a sborník přednášek semináře %22Mléko a sýry 2004
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dobiáš, Jaroslav
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Celostátní přehlídky sýrů
https://schema.org/isbn
  • 978-80-86238
Faceted Search & Find service v1.16.116 as of Feb 22 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3239 as of Feb 22 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 82 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software