Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Parametry a pracovní charakteristiky uvedené analytické metody, která je založená na principu DART?MS jsou vhodné pro získání rychlé kvalitativní informace o autenticitě druhu ryb a detekci jejich falšování. Metoda byla primárně vyvinuta pro rutinní analýzy v laboratořích Státního veterinárního ústavu Praha (SVÚ), za účelem zvýšení rychlosti a umožnění rozsáhlé kontroly pravosti druhu ryb a falšování rybích výrobků. Vzhledem k jednoduchosti a rychlosti postupu je však možné ji aplikovat také v dalších státních i soukromých laboratořích a výzkumných centrech. Metodu lze genericky požít také pro analýzu dalších typů matric.
- Parametry a pracovní charakteristiky uvedené analytické metody, která je založená na principu DART?MS jsou vhodné pro získání rychlé kvalitativní informace o autenticitě druhu ryb a detekci jejich falšování. Metoda byla primárně vyvinuta pro rutinní analýzy v laboratořích Státního veterinárního ústavu Praha (SVÚ), za účelem zvýšení rychlosti a umožnění rozsáhlé kontroly pravosti druhu ryb a falšování rybích výrobků. Vzhledem k jednoduchosti a rychlosti postupu je však možné ji aplikovat také v dalších státních i soukromých laboratořích a výzkumných centrech. Metodu lze genericky požít také pro analýzu dalších typů matric. (cs)
- The parameters and performance characteristics this analytical method, which is based on the principle of DART-MS is suitable for obtaining rapid qualitative information about authenticity of the fish species and for detection of adulteration. This method was developed primarily for routine analysis in laboratories of the State Veterinary Institute in Prague, in order to increase speed and allow extensive control of authenticity of fish species and fish products adulteration. Due to the simplicity and speed of the process it can be applied in other public and private laboratories and research centers. This method can be also used generically for analysis other types of matrices. (en)
|
Title
| - Method for determination of triglycerides profile of freshwater and marine fish (en)
- Metoda pro stanovení profilu triacylglycerolů sladkovodních a mořských ryb
- Metoda pro stanovení profilu triacylglycerolů sladkovodních a mořských ryb (cs)
|
skos:prefLabel
| - Method for determination of triglycerides profile of freshwater and marine fish (en)
- Metoda pro stanovení profilu triacylglycerolů sladkovodních a mořských ryb
- Metoda pro stanovení profilu triacylglycerolů sladkovodních a mořských ryb (cs)
|
skos:notation
| - 2089/2014-MZE-17422
- RIV/60461373:22330/14:43896505!RIV15-MZE-22330___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...certifikacniOrgan
| - Ministerstvo zemědělství ČR, Praha
|
http://linked.open.../datumCertifikace
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...onomickeParametry
| - Metoda byla primárně vyvinuta pro rutinní analýzy v laboratořích Státního veterinárního ústavu Praha (SVÚ), za účelem zvýšení rychlosti a umožnění rozsáhlé kontroly pravosti druhu ryb a falšování rybích výrobků.
|
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/14:43896505
|
http://linked.open...terniIdentifikace
| |
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - DART-MS; authenticity; fish (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...echnickeParametry
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Hajšlová, Jana
- Hrbek, Vojtěch
- Václavík, Lukáš
- Kocourek, Vladimír
|
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |