Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Egg products can be adulterated by conscious reduction in egg content or misleading description of egg-free products by egg products. The cause of the lower than declared content of eggs may be also application of poor quality or incorrectly specified materials or technological error. Cholesterol is one of the egg content markers; but the use of cholesterol for quantification purpose has several limitations given by its natural variability and other factors. (en)
- Vaječné výrobky mohou být falšovány vědomým snížením vaječného podílu nebo klamavým označením bezvaječných výrobků za vaječné. Příčinou nižšího než deklarovaného obsahu vajec může být i použití nekvalitní nebo chybně specifikované suroviny nebo technologická chyba. Jedním z markerů vaječného podílu je cholesterol, jehož využití pro kvantifikaci je však omezeno jeho přirozenou variabilitou a dalšími faktory.
- Vaječné výrobky mohou být falšovány vědomým snížením vaječného podílu nebo klamavým označením bezvaječných výrobků za vaječné. Příčinou nižšího než deklarovaného obsahu vajec může být i použití nekvalitní nebo chybně specifikované suroviny nebo technologická chyba. Jedním z markerů vaječného podílu je cholesterol, jehož využití pro kvantifikaci je však omezeno jeho přirozenou variabilitou a dalšími faktory. (cs)
|
Title
| - Cholesterol jako marker vaječného podílu ve výrobcích s deklarovaným obsahem vajec.
- Cholesterol jako marker vaječného podílu ve výrobcích s deklarovaným obsahem vajec. (cs)
- Cholesterol as a marker of egg products in proportion to the declared content of eggs. (en)
|
skos:prefLabel
| - Cholesterol jako marker vaječného podílu ve výrobcích s deklarovaným obsahem vajec.
- Cholesterol jako marker vaječného podílu ve výrobcích s deklarovaným obsahem vajec. (cs)
- Cholesterol as a marker of egg products in proportion to the declared content of eggs. (en)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/12:43894293!RIV13-MZE-22330___
|
http://linked.open...avai/predkladatel
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/12:43894293
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - cholesterol, egg products, marker of egg content (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Hygiena a technologie potravin XLII., Lenfeldovy a Höklovy dny
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Ševčík, Rudolf
- Rajchl, Aleš
- Čížková, Helena
- Grégrová, Adéla
- Šnebergrová, Jitka
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| |
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |