About: Vývoj ovocných náplní s vyšším obsahem ovoce a sníženým obsahem cukru a konzervačních látek     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The project was aimed to the development and optimization of production of fruit and pope seed fillings as semi-products for bakery industry with regard to minimization of heat exposure. During the project solution the changes in the design of evaporators Vakuum 1500 were proposed and the manufacturing process was optimised with regards to the quality of apple pulp using as a raw material, the possibility to use steam and/or inert gasses into head space in packages during hot filling of product into plastic buckets (volume 5-10 l), determination of temperature distribution in package after filling and during product cooling in position bottom up or down and finally the influence of cooling conditions on product darkening. The project enabled the significant improvement of conditions in the bakery filling production with direct impact to the final product quality. (en)
  • Projekt byl zaměřen na vývoj a optimalizaci výroby nových typů pekařských ovocných a makových náplní s ohledem na minimalizaci tepelného opracování. V průběhu řešení byly navrženy změny konstrukce odparek typu Vakuum 1500 a dále optimalizován výrobní proces s ohledem na kvalitu jablečné drti používané jako vstupní surovina, možnosti zavádění páry nebo inertních plynů do volného prostoru v obalů při plnění horkých pekařských náplní do plastových obalů objemu 5? 10 l, stanovení průběhu teplot v obalu po naplnění při uložení dnem vzhůru i dolů a vlivu průběhu chlazení na barevné změny pekařských náplní. Během prací se podařilo se významně zlepšit podmínky ve výrobě pekařských náplní s přímým dopadem na kvalitu finálního produktu.
  • Projekt byl zaměřen na vývoj a optimalizaci výroby nových typů pekařských ovocných a makových náplní s ohledem na minimalizaci tepelného opracování. V průběhu řešení byly navrženy změny konstrukce odparek typu Vakuum 1500 a dále optimalizován výrobní proces s ohledem na kvalitu jablečné drti používané jako vstupní surovina, možnosti zavádění páry nebo inertních plynů do volného prostoru v obalů při plnění horkých pekařských náplní do plastových obalů objemu 5? 10 l, stanovení průběhu teplot v obalu po naplnění při uložení dnem vzhůru i dolů a vlivu průběhu chlazení na barevné změny pekařských náplní. Během prací se podařilo se významně zlepšit podmínky ve výrobě pekařských náplní s přímým dopadem na kvalitu finálního produktu. (cs)
Title
  • Vývoj ovocných náplní s vyšším obsahem ovoce a sníženým obsahem cukru a konzervačních látek
  • Vývoj ovocných náplní s vyšším obsahem ovoce a sníženým obsahem cukru a konzervačních látek (cs)
  • Development of fruit filling with a higher content of fruit and low in sugar and preservatives (en)
skos:prefLabel
  • Vývoj ovocných náplní s vyšším obsahem ovoce a sníženým obsahem cukru a konzervačních látek
  • Vývoj ovocných náplní s vyšším obsahem ovoce a sníženým obsahem cukru a konzervačních látek (cs)
  • Development of fruit filling with a higher content of fruit and low in sugar and preservatives (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/10:00024375!RIV11-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • S
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • 50% snížení ztrát způsobených mikrobiálním kažením produktů
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 298044
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/10:00024375
http://linked.open...terniIdentifikace
  • Lady Marmelade
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open...vai/riv/kategorie
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • bakery filling; hot filling; storage (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [5ADB55679643]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...okalizaceVysledku
  • Chelčice - Záhorčí, Vodňany
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Lady Marmelade, s.r.o., IČ 26022893, 15.09.2009
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dobiáš, Jaroslav
  • Melzoch, Karel
  • Voldřich, Michal
  • Čeřovský, Miroslav
  • Příhoda, Josef
  • Ševčík, Rudolf
  • Pivoňka, Jan
  • Rajchl, Aleš
  • Čížková, Helena
  • Urbančíková, Zdenka
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 47 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software