Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Obsah a kvalita nejrůznějších náplní a složek potravinářských výrobků (pekařských výrobků , mléčných výrobků, cukrovinek) je v současnosti zpochybňována jak spotřebiteli tak konkurujícími si výrobci. Přestože by tyto výrobky měly splňovat požadavky relevantních komoditních vyhlášek i tvrzení uváděná na etiketě, je jejich kontrola obtížná a interpretace výsledků musí vycházet z širokého spektra možných receptur, přirozené variability a vlivu technologie na sledované složky a přítomnosti dalších látek ve výrobku.
- Obsah a kvalita nejrůznějších náplní a složek potravinářských výrobků (pekařských výrobků , mléčných výrobků, cukrovinek) je v současnosti zpochybňována jak spotřebiteli tak konkurujícími si výrobci. Přestože by tyto výrobky měly splňovat požadavky relevantních komoditních vyhlášek i tvrzení uváděná na etiketě, je jejich kontrola obtížná a interpretace výsledků musí vycházet z širokého spektra možných receptur, přirozené variability a vlivu technologie na sledované složky a přítomnosti dalších látek ve výrobku. (cs)
- The amount and the quality of the various filling and components of food products is impeached by both consumers and competing business. And the satisfactory objective methods for the control are searched. (en)
|
Title
| - Metody hodnocení množství a kvality pekařských náplní
- Metody hodnocení množství a kvality pekařských náplní (cs)
- The methods for the evaluation of quantity and quality of bakery fillings (en)
|
skos:prefLabel
| - Metody hodnocení množství a kvality pekařských náplní
- Metody hodnocení množství a kvality pekařských náplní (cs)
- The methods for the evaluation of quantity and quality of bakery fillings (en)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/10:00023840!RIV11-MSM-22330___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| - P(QI91B283), Z(MSM6046137305)
|
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/10:00023840
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - bakery fillings; quality; quantity (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| - Skalský dvůr u Bystřice nad Pernštejnem
|
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - XL. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Valentová, Marie
- Voldřich, Michal
- Ševčík, Rudolf
- Rajchl, Aleš
- Čížková, Helena
- Votavová, Lenka
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |