Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - The main reason of the low consumption of the legumes is less atractive taste and the health problems after the consumation. Very effective way how to defuse digestion problems is the germination of legumes seed. There is the reducing of the nondigestible oligosaccharides causing flatulence. One of the modern method of conservation of the germinated seeds is the treatment by high pressure - baroinactivation. (en)
- Hlavními důvody nízké spotřeby luštěnin jsou málo atraktivní chuť a zdravotní problémy po jejich konzumaci. Velmi účinným způsobem, jak zmírnit trávicí problémy po konzumaci luštěnin je klíčení, kdy dochází k odbourání nestravitelných oligosacharidů, které způsobují nadýmání. Jednou z moderních metod konzervace, které si nacházejí své místo ve světové produkci potravin, je ošetření vysokým tlakem.
- Hlavními důvody nízké spotřeby luštěnin jsou málo atraktivní chuť a zdravotní problémy po jejich konzumaci. Velmi účinným způsobem, jak zmírnit trávicí problémy po konzumaci luštěnin je klíčení, kdy dochází k odbourání nestravitelných oligosacharidů, které způsobují nadýmání. Jednou z moderních metod konzervace, které si nacházejí své místo ve světové produkci potravin, je ošetření vysokým tlakem. (cs)
|
Title
| - Baroinaktivace mikroflóry klíčených semen vigny zlaté (fazole mungo)
- Baroinaktivace mikroflóry klíčených semen vigny zlaté (fazole mungo) (cs)
- Microorganisms baroinactivation of germinated mung bean seeds (en)
|
skos:prefLabel
| - Baroinaktivace mikroflóry klíčených semen vigny zlaté (fazole mungo)
- Baroinaktivace mikroflóry klíčených semen vigny zlaté (fazole mungo) (cs)
- Microorganisms baroinactivation of germinated mung bean seeds (en)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/05:00015493!RIV06-MZE-22330___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| - P(QF3287), Z(MSM 223300004)
|
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/05:00015493
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - baroinaktivace; fazole mungo; klíčení; mikroflóra (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Bubník, Zdeněk
- Dostálová, Jana
- Houška, Milan
- Kadlec, Pavel
- Strohalm, Jan
- Culková, Jana
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |