Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
rdfs:seeAlso
| |
Description
| - The present invention relates to method of determining applicability of certain strain or mixture of strains of brewer’s yeast for testing usability of the given strain or the mixture of strains of brewer’s yeast for HGB technology wherein the invented method is characterized in that the given strain or a mixture of strains of brewer’s yeast is inoculates in a culture medium formed by a sterile hopped wort with extract content of at least 16 percent by weight comprising at least 7 percent by volume ethanol, and is cultivated at a temperature ranging from about 10 to about 12 degC, whereby if at least after 120 hours of cultivation the culture medium creates a sediment, the corresponding strain or the mixture of strains of brewer’s yeast is suitable for testing usability for the HGB technology in a standard manner. (en)
- Řešení se týká způsobu zjišťování vhodnosti určitého kmene nebo směsi kmenů pivovarských kvasinek ke zkouškám na použitelnost daného kmene nebo směsi kmenů pivovarských kvasinek pro technologii HGB. Jeho podstata spočívá v tom, že daný kmen nebo směs kmenů pivovarských kvasinek se zaočkuje do kultivační půdy tvořené sterilní pivní mladinou s obsahem extraktu alespoň 16 % hmotnostních, která obsahuje alespoň 7 % objemových ethanolu, a kultivuje se za teploty 10 až 12 °C, přičemž pokud alespoň po 120 hodinách kultivace vytvoří sediment, je příslušný kmen nebo směs kmenů pivovarských kvasinek vhodná k testování použitelnosti pro technologii HGB standardním postupem.
- Řešení se týká způsobu zjišťování vhodnosti určitého kmene nebo směsi kmenů pivovarských kvasinek ke zkouškám na použitelnost daného kmene nebo směsi kmenů pivovarských kvasinek pro technologii HGB. Jeho podstata spočívá v tom, že daný kmen nebo směs kmenů pivovarských kvasinek se zaočkuje do kultivační půdy tvořené sterilní pivní mladinou s obsahem extraktu alespoň 16 % hmotnostních, která obsahuje alespoň 7 % objemových ethanolu, a kultivuje se za teploty 10 až 12 °C, přičemž pokud alespoň po 120 hodinách kultivace vytvoří sediment, je příslušný kmen nebo směs kmenů pivovarských kvasinek vhodná k testování použitelnosti pro technologii HGB standardním postupem. (cs)
|
Title
| - Způsob zjišťování vhodnosti určitého kmene nebo směsi kmenů pivovarských kvasinek ke zkouškám na použitelnost daného kmene nebo směsi kmenů pivovarských kvasinek pro technologii HGB
- Způsob zjišťování vhodnosti určitého kmene nebo směsi kmenů pivovarských kvasinek ke zkouškám na použitelnost daného kmene nebo směsi kmenů pivovarských kvasinek pro technologii HGB (cs)
- Method of determining applicability of certain strain or mixture of strains of brewer’s yeast for testing usability of the given strain or the mixture of strains of brewer’s yeast for HGB technology (en)
|
skos:prefLabel
| - Způsob zjišťování vhodnosti určitého kmene nebo směsi kmenů pivovarských kvasinek ke zkouškám na použitelnost daného kmene nebo směsi kmenů pivovarských kvasinek pro technologii HGB
- Způsob zjišťování vhodnosti určitého kmene nebo směsi kmenů pivovarských kvasinek ke zkouškám na použitelnost daného kmene nebo směsi kmenů pivovarských kvasinek pro technologii HGB (cs)
- Method of determining applicability of certain strain or mixture of strains of brewer’s yeast for testing usability of the given strain or the mixture of strains of brewer’s yeast for HGB technology (en)
|
skos:notation
| - RIV/60193697:_____/14:#0000987!RIV15-MSM-60193697
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
| |
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60193697:_____/14:#0000987
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - brewer’s yeast; HGB technology (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...atelePatentuVzoru
| - Úřad průmyslového vlastnictví
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Kosař, Karel
- Kubizniaková, Petra
|
http://linked.open...mniOchranaPatentu
| |
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
http://linked.open...stnikPatentuVzoru
| - Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s.
|