Směs sladu z bezpluchého ječmene se vyznačuje tím, že směs obsahuje 70 až 99 hmotn.% sladu z bezpluchého ječmene vzniklého 4 až 7 denním máčením a klíčením a 1 až 30 hmotn.% karamelového ječmenného sladu. Uvedené řešení lze využít v potravinářském, pivovarském a pekařském průmyslu.
Směs sladu z bezpluchého ječmene se vyznačuje tím, že směs obsahuje 70 až 99 hmotn.% sladu z bezpluchého ječmene vzniklého 4 až 7 denním máčením a klíčením a 1 až 30 hmotn.% karamelového ječmenného sladu. Uvedené řešení lze využít v potravinářském, pivovarském a pekařském průmyslu. (cs)
Malt mixture from hull-less barley contains 70 to 99 of weight % of malt from hull-less barley produced by 4 to 7 day steeping and germination and 1 to 30 weight % of caramel barley malt. The given solution ca be used in food, brewing and bakery industries. (en)