About: Selected quality criteria for the production of barley malt     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • The level of pre-harvest sprouting determined using the Falling Number was assessed in the collection of 13 barley varieties from 23 selected testing stations in the years 2010 and 2011. In 2010, the Falling Number values varied around 202 seconds, in 2011, around 234 seconds. It was determined that the Falling Number values were affected by the year, the variety, locality and other factors are affected, from 7%, 37%,14%, and 42 %, respectively. The resulting values can be a guide at the selection of a suitable locality for the purchase of malting barley. (en)
  • Úroveň porostlosti stanovená pomocí čísla poklesu byla hodnocena u sortimentu 13 odrůd ječmene z 23 vybraných zkušebních stanic v ročnících 2010 a 2011. Hodnoty čísla poklesu se v roce 2010 pohybovaly kolem 202 sekund, v roce 2011 kolem 234 sekund. Bylo zjištěno, že ročník ovlivňuje hodnoty čísla poklesu ze 7 %, odrůda z 37 %, stanoviště ze 14 % a ze 42 % jsou hodnoty čísla poklesu ovlivněny faktory jinými. Výsledné hodnoty mohou být vodítkem při výběru vhodné lokality pro pěstování sladovnického ječmene.
  • Úroveň porostlosti stanovená pomocí čísla poklesu byla hodnocena u sortimentu 13 odrůd ječmene z 23 vybraných zkušebních stanic v ročnících 2010 a 2011. Hodnoty čísla poklesu se v roce 2010 pohybovaly kolem 202 sekund, v roce 2011 kolem 234 sekund. Bylo zjištěno, že ročník ovlivňuje hodnoty čísla poklesu ze 7 %, odrůda z 37 %, stanoviště ze 14 % a ze 42 % jsou hodnoty čísla poklesu ovlivněny faktory jinými. Výsledné hodnoty mohou být vodítkem při výběru vhodné lokality pro pěstování sladovnického ječmene. (cs)
Title
  • Selected quality criteria for the production of barley malt (en)
  • Vybraná kritéria kvality ječmene pro výrobu sladu
  • Vybraná kritéria kvality ječmene pro výrobu sladu (cs)
skos:prefLabel
  • Selected quality criteria for the production of barley malt (en)
  • Vybraná kritéria kvality ječmene pro výrobu sladu
  • Vybraná kritéria kvality ječmene pro výrobu sladu (cs)
skos:notation
  • RIV/60193697:_____/12:#0000704!RIV13-MSM-60193697
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6019369701)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 12(vědecká příloha)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 178704
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60193697:_____/12:#0000704
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • ječmen; porůstání; číslo poklesu (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [901F9B159A8A]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Úroda
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 60
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Psota, Vratislav
  • Sachambula, Lenka
  • Tvarůžek, J.
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 0139-6013
number of pages
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software