About: Pohankový slad vhodný pro přípravu piva pro konzumaci celiatiky     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Řešení se týká pohankového sladu využitelného jako částečná náhražka ječného sladu pro přípravu piva vhodného pro konzumaci celiatiky splňující normou stanovenou hodnotu obsahu glutenu v sušině při zachování senzorických vlastností tradičního českého piva. Pohankový slad podle technického řešení je zastoupen ve směsi s ječným sladem v množství maximálně 50 hmotn. % celkové hmotnosti směsi, přičemž tato směs obsahuje minimálně 82 % hmotnostních extraktu v sušině, doba zcukření je maximálně 60 minut, vykazuje maximálně 75% prokvašení, maximální barvu 4,5 [j. EBC] a dále obsahuje 100 - 250 μg/100 ml rutinu. Pohankový slad je také vhodný pro přípravu bulguru 2 h hvozděním při 105 °C ke konzumaci samostatně jako pochutina nebo jako přísada k ochucení jiných potravin.
  • Řešení se týká pohankového sladu využitelného jako částečná náhražka ječného sladu pro přípravu piva vhodného pro konzumaci celiatiky splňující normou stanovenou hodnotu obsahu glutenu v sušině při zachování senzorických vlastností tradičního českého piva. Pohankový slad podle technického řešení je zastoupen ve směsi s ječným sladem v množství maximálně 50 hmotn. % celkové hmotnosti směsi, přičemž tato směs obsahuje minimálně 82 % hmotnostních extraktu v sušině, doba zcukření je maximálně 60 minut, vykazuje maximálně 75% prokvašení, maximální barvu 4,5 [j. EBC] a dále obsahuje 100 - 250 μg/100 ml rutinu. Pohankový slad je také vhodný pro přípravu bulguru 2 h hvozděním při 105 °C ke konzumaci samostatně jako pochutina nebo jako přísada k ochucení jiných potravin. (cs)
  • Technical solution relates to buckwheat malt which is usable as a partial substitute of barley malt for preparation of beer suitable for persons with celiac disease and which fulfils the content of dry matter gluten given by the standard while maintaining characteristics of traditional Czech beer. According to the technical solution, buckwheat malt is represented in the mixture with barley malt in the maximal amount of 50 % vol. of the total mixture weigh, this mixture contains minimally 82 % vol. in dry matter extract, maximal saccharification time is 60 minutes, it exhibits maximally 75% attenuation, maximal color 4.5 [EBC] and further it contains 100 - 250 μg/100 ml of rutin. Buckwheat malt is also suitable for preparation of bulgur with 2 h kilning at 105 °C for consumption alone or as an additive to other foodstuffs. (en)
Title
  • Pohankový slad vhodný pro přípravu piva pro konzumaci celiatiky
  • Pohankový slad vhodný pro přípravu piva pro konzumaci celiatiky (cs)
  • Buckwheat malt suitable for preparation of beer suitable for celiacs (en)
skos:prefLabel
  • Pohankový slad vhodný pro přípravu piva pro konzumaci celiatiky
  • Pohankový slad vhodný pro přípravu piva pro konzumaci celiatiky (cs)
  • Buckwheat malt suitable for preparation of beer suitable for celiacs (en)
skos:notation
  • RIV/60193697:_____/10:#0000547!RIV10-MPO-60193697
http://linked.open...tracePatentuVzoru
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(FI-IM5/067)
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
  • 20730
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 279474
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60193697:_____/10:#0000547
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • buckwheat; malt; beer; celiac (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [F87EFB1F77F1]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
  • Praha
http://linked.open...atelePatentuVzoru
  • Úřad průmyslového vlastnictví
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Prokeš, Josef
  • Škach, Josef
http://linked.open...mniOchranaPatentu
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.116 as of Feb 22 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3239 as of Feb 22 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 82 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software