Description
| - Publikace shrnuje nejnovější poznatky dotýkající se šlechtění, produkce, užití a ekonomiky výroby brambor, počínaje pohledem do historie a na vývoj našeho a světového bramborářství. Pokračuje biologickou charakteristikou bramboru, šlechtěním a odrůdovou skladbou, přes pěstitelskou technologii a techniku pro pěstování, sklizeň, posklizňové zpracování, skladování a tržní úpravu brambor až k zpracovatelským technologiím, ekonomice, odbytu a prodeji brambor.
- Publikace shrnuje nejnovější poznatky dotýkající se šlechtění, produkce, užití a ekonomiky výroby brambor, počínaje pohledem do historie a na vývoj našeho a světového bramborářství. Pokračuje biologickou charakteristikou bramboru, šlechtěním a odrůdovou skladbou, přes pěstitelskou technologii a techniku pro pěstování, sklizeň, posklizňové zpracování, skladování a tržní úpravu brambor až k zpracovatelským technologiím, ekonomice, odbytu a prodeji brambor. (cs)
- There are summarized the newest knowledge from the area of breeding, growing, utilization and economy of potato production in this publication. The history of Czech and worldwide potato growing, the biological characterization of potato, breeding of potatoes, potato varieties, growing technology, machinery for the growing and harvest, postharvest processing, storage, processing technologies, economy and marketing of potatoes are mentioned. (en)
|
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| - I, P(2B06168), P(QH81326), P(QI101A184), P(QI111A184), P(QI91A069), S, Z(MSM6010980701), Z(MZE0002700604), Z(MZE0002701404)
|