About: Stanovení obsahu bílkovin v sušině hlíz brambor pomocí vybraných fotometrických technik     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The method described the precise working process for analysis of pure proteins content in dry matter of potato tubers with using bicinchoninic acid (BCA protein assay). The method was primarily optimized for using in starch manufactures because off the expected isolation of potato tuber proteins from potato fruit juice that is the waste product of potato processing in starch industry. That is why Czech Starch Industry Association required quick and precise method for analysis content of pure proteins in dry matter of potato tubers. (en)
  • V uplatněné metodice byl popsán přesný pracovní postup stanovení čistých bílkovin v sušině hlíz brambor pomocí bicinchoninové kyseliny (tzv. metoda BCA). Metodika je určena pro zpracovatele brambor na škrob, neboť vzhledem k předpokládané izolaci bílkovin z hlízové vody, jenž vzniká jako vedlejší produkt při zpracování brambor, byl Českým škrobárenským svazem vysloven požadavek na znalost obsahu čistých bílkovin ve vstupní surovině.
  • V uplatněné metodice byl popsán přesný pracovní postup stanovení čistých bílkovin v sušině hlíz brambor pomocí bicinchoninové kyseliny (tzv. metoda BCA). Metodika je určena pro zpracovatele brambor na škrob, neboť vzhledem k předpokládané izolaci bílkovin z hlízové vody, jenž vzniká jako vedlejší produkt při zpracování brambor, byl Českým škrobárenským svazem vysloven požadavek na znalost obsahu čistých bílkovin ve vstupní surovině. (cs)
Title
  • Stanovení obsahu bílkovin v sušině hlíz brambor pomocí vybraných fotometrických technik
  • Determination of protein content in dry matter of potato tubers using photometric techniques (en)
  • Stanovení obsahu bílkovin v sušině hlíz brambor pomocí vybraných fotometrických technik (cs)
skos:prefLabel
  • Stanovení obsahu bílkovin v sušině hlíz brambor pomocí vybraných fotometrických technik
  • Determination of protein content in dry matter of potato tubers using photometric techniques (en)
  • Stanovení obsahu bílkovin v sušině hlíz brambor pomocí vybraných fotometrických technik (cs)
skos:notation
  • RIV/60076658:12220/08:00012515!RIV11-MSM-12220___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QF4030), Z(MSM6007665806)
http://linked.open...certifikacniOrgan
  • MZe ČR
http://linked.open.../datumCertifikace
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • využití hlíz brambor jako bílkovinného zdroje
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 397038
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60076658:12220/08:00012515
http://linked.open...terniIdentifikace
  • metodika BCA analýzy
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • potato tuber proteins; BCA protein assay; bicinchoninic acid (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [0C54DAB4ABCD]
http://linked.open...okalizaceVysledku
  • Český škrobárenský svaz - uplatnění
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • 41752/2007-15010
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Bárta, Jan
  • Bártová, Veronika
  • Peterka, Jiří
  • Čurn, Vladislav
  • Diviš, Jiří
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 12220
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software