Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Vakuově balené a volně balené vzorky kapřího masa byly skladovány při teplotě 3 oC. Byly sledovány chemické, senzorické a mikrobiální změny během doby skladování. Bylo sledováno sedm biogenních aminů (putrescin, kadaverin, spermidin, spermin, histamin, tyramin a tryptamin). Mikrobiálním a sensorickým změnám nejvíce odpovídaly změny obsahu putrescinu a kadaverinu. Nízká teplota skladování měla dominantní vliv, který se projevil v nižším obsahu biogenních aminů a vyšší kvalitě masa. Při teplotě 15 oC bylvliv typu balení málo průkazný. Vakuové balení při teplotě skladování 3 oC prodloužilo dobu použitelnosti o 3 až 5 dnů
- Vakuově balené a volně balené vzorky kapřího masa byly skladovány při teplotě 3 oC. Byly sledovány chemické, senzorické a mikrobiální změny během doby skladování. Bylo sledováno sedm biogenních aminů (putrescin, kadaverin, spermidin, spermin, histamin, tyramin a tryptamin). Mikrobiálním a sensorickým změnám nejvíce odpovídaly změny obsahu putrescinu a kadaverinu. Nízká teplota skladování měla dominantní vliv, který se projevil v nižším obsahu biogenních aminů a vyšší kvalitě masa. Při teplotě 15 oC bylvliv typu balení málo průkazný. Vakuové balení při teplotě skladování 3 oC prodloužilo dobu použitelnosti o 3 až 5 dnů (en)
|
Title
| - Biogenic amines in vacuum packed and non-vacuum packed flesh of carp (Cyprinus carpio) stored at different temperatures
- Biogenic amines in vacuum packed and non-vacuum packed flesh of carp (Cyprinus carpio) stored at different temperatures (en)
|
skos:prefLabel
| - Biogenic amines in vacuum packed and non-vacuum packed flesh of carp (Cyprinus carpio) stored at different temperatures
- Biogenic amines in vacuum packed and non-vacuum packed flesh of carp (Cyprinus carpio) stored at different temperatures (en)
|
skos:notation
| - RIV/60076658:12220/03:00004790!RIV/2004/GA0/122204/N
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| - P(GA525/02/1077), P(OC 922.001), Z(MSM 122200002)
|
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60076658:12220/03:00004790
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - biogenic amines; putrescine; freshwater fish; carp; quality changes (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| - Universitat Autonoma de Barcelona
|
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Health implications of dietary amines. Barcelona, Universitat Autonoma de Barcelona
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Křížek, Martin
- Vorlová, Lenka
- Vácha, František
- Cupáková, Šárka
- Lukášová, Jindra
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Universitat Autonoma de Barcelona
|
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |