Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
rdfs:seeAlso
| |
Description
| - Granules for culinary treatment of meat (especially beef) containing plant enzyme papain. Composition and proportions of ingredients significantly affects meat tenderness, but does not significantly affect the taste characteristics of the meat. All ingredients are approved for use in food industry under applicable legislation With an appropriate ratio of the components, the granules are very cohesive, very mechanically stable and do not exhibit any degree of degradation over time during storage. Granules treated meat shows up to 45% increase of tenderness during 72 hours (compared with 15% increase in natural aging). (en)
- Granulát pro kulinářské úpravy masa (zejména hovězího), pomocí přípravku s obsahem rostlinného enzymu papainu. Kombinace použitých komponent s výhodou výrazně ovlivňuje křehkost masa, ale výrazně neovlivňuje jeho chuťové vlastnosti. Všechny obsažené látky jsou schválené pro potravinářské použití dle platné legislativy. Díky vhodnému poměru komponent jsou granule velmi soudržné, velmi mechanicky stabilní a nevykazují žádnou míru degradace v čase v průběhu skladování. Působením granulátu dojde během 72 hodin ke zvýšení křehkosti až o 45 % (ve srovnání s 15% zvýšením při přirozeném zrání).
- Granulát pro kulinářské úpravy masa (zejména hovězího), pomocí přípravku s obsahem rostlinného enzymu papainu. Kombinace použitých komponent s výhodou výrazně ovlivňuje křehkost masa, ale výrazně neovlivňuje jeho chuťové vlastnosti. Všechny obsažené látky jsou schválené pro potravinářské použití dle platné legislativy. Díky vhodnému poměru komponent jsou granule velmi soudržné, velmi mechanicky stabilní a nevykazují žádnou míru degradace v čase v průběhu skladování. Působením granulátu dojde během 72 hodin ke zvýšení křehkosti až o 45 % (ve srovnání s 15% zvýšením při přirozeném zrání). (cs)
|
Title
| - Granules for controlled aging of meat (en)
- Granulát pro řízené zrání masa
- Granulát pro řízené zrání masa (cs)
|
skos:prefLabel
| - Granules for controlled aging of meat (en)
- Granulát pro řízené zrání masa
- Granulát pro řízené zrání masa (cs)
|
skos:notation
| - RIV/26788462:_____/14:#0000718!RIV15-TA0-26788462
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
| |
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/26788462:_____/14:#0000718
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - beef; aging; tenderness; papain; granulate (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...atelePatentuVzoru
| - Úřad průmyslového vlastnictví
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Macák, Jan
- Hulová, Irena
- Vacátko, Evžen
|
http://linked.open...mniOchranaPatentu
| |
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
| |