About: Roztok pro řízené zrání hovězího masa     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • Solution for use in food industry, based on plant enzyme papain. Composition and proportions of ingredients significantly affects meat tenderness, but does not significantly affect the taste characteristics of the meat. All ingredients are approved for use in food industry under applicable legislation, are mutually chemically inert, long-term stable and soluble in water. Treated meat shows up to 48% increase of tenderness during 72 hours (compared with 15% increase in natural aging). (en)
  • Potravinářský roztok na bázi rostlinného enzymu papainu, složený z takových látek a v takovém poměru, že jejich kombinace s výhodou výrazně ovlivňuje křehkost masa, ale výrazně neovlivňuje chuťové vlastnosti masa. Všechny obsažené látky jsou schválené pro potravinářské využití dle platné legislativy, jsou navzájem chemicky inertní, dlouhodobě stabilní a dobře rozpustné ve vodě. Při injektáži masa roztokem dojde během 72 hodin ke zvýšení křehkosti až o 48 % (ve srovnání s 15% zvýšením při přirozeném zrání).
  • Potravinářský roztok na bázi rostlinného enzymu papainu, složený z takových látek a v takovém poměru, že jejich kombinace s výhodou výrazně ovlivňuje křehkost masa, ale výrazně neovlivňuje chuťové vlastnosti masa. Všechny obsažené látky jsou schválené pro potravinářské využití dle platné legislativy, jsou navzájem chemicky inertní, dlouhodobě stabilní a dobře rozpustné ve vodě. Při injektáži masa roztokem dojde během 72 hodin ke zvýšení křehkosti až o 48 % (ve srovnání s 15% zvýšením při přirozeném zrání). (cs)
Title
  • Roztok pro řízené zrání hovězího masa
  • Roztok pro řízené zrání hovězího masa (cs)
  • Solution for controlled aging of beef (en)
skos:prefLabel
  • Roztok pro řízené zrání hovězího masa
  • Roztok pro řízené zrání hovězího masa (cs)
  • Solution for controlled aging of beef (en)
skos:notation
  • RIV/26788462:_____/14:#0000717!RIV15-TA0-26788462
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(TA01010153)
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
  • 27315
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 43477
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/26788462:_____/14:#0000717
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • beef; aging; tenderness; papain; solution (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [14BE1E391F9E]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
  • Prague
http://linked.open...atelePatentuVzoru
  • Úřad průmyslového vlastnictví
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Macák, Jan
  • Hulová, Irena
http://linked.open...mniOchranaPatentu
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
Faceted Search & Find service v1.16.116 as of Feb 22 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3239 as of Feb 22 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 67 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software