Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
rdfs:seeAlso
| |
Description
| - Technické řešení se týká rostlinných dezertů s kustovnicí čínskou (Lycium chinense), které neobsahují mléko, a jsou tedy vhodné pro vegetariány a vegany, pro pacienty s laktosovou intolerancí nebo s alergií na bílkoviny kravského mléka. Dezert obsahuje mouku z obilovin, pseudoobilovin nebo luštěnin, zpracované plody kustovnice čínské a vodu. Dezert může dále obsahovat stabilizátory, sladidla, hypoalergenní bakteriální kultury, olej, emulgátory nebo prebiotika.
- Technické řešení se týká rostlinných dezertů s kustovnicí čínskou (Lycium chinense), které neobsahují mléko, a jsou tedy vhodné pro vegetariány a vegany, pro pacienty s laktosovou intolerancí nebo s alergií na bílkoviny kravského mléka. Dezert obsahuje mouku z obilovin, pseudoobilovin nebo luštěnin, zpracované plody kustovnice čínské a vodu. Dezert může dále obsahovat stabilizátory, sladidla, hypoalergenní bakteriální kultury, olej, emulgátory nebo prebiotika. (cs)
- Technical solution is related to vegetable desserts with goji berries (Lycium chinense) which don´t contain milk, thus they are suitable for vegetarinas, vegans, patients suffering from lactose intolerance or allergy to proteins of cow milk. The dessert contains flour of cereals, pseudocereals or legumes, processed goji berries and water. The dessert can also contain stabilizers, sweeteners, hypoalergenic bacterial cultures, oil, emulsifying agents or prebiotics. (en)
|
Title
| - Rostlinný dezert s kustovnicí
- Rostlinný dezert s kustovnicí (cs)
- Vegetable dessert with goji berries (en)
|
skos:prefLabel
| - Rostlinný dezert s kustovnicí
- Rostlinný dezert s kustovnicí (cs)
- Vegetable dessert with goji berries (en)
|
skos:notation
| - RIV/26722861:_____/12:ZFGOJI12!RIV13-MZE-26722861
|
http://linked.open...avai/predkladatel
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
| |
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/26722861:_____/12:ZFGOJI12
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - vegetarian dessert; Lycium (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...atelePatentuVzoru
| - Úřad průmyslového vlastnictví
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Němečková, Irena
- Roubal, P.
- Gabrovská, D.
- Kejmarová, Marie
|
http://linked.open...mniOchranaPatentu
| |
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
| |