About: Modifikovaný mléčný materiál s navýšením obsahem bílkovin a laktózy určený pro kontrolu měření infračervených analyzátorů mléka     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • The technical solution relates to the new modified material applicable to the measurement of infrared milk analyzers. The principle of the modified material is addition of crude milk protein to 1 % by weight and/or the addition of lactose to 1 % by weight. The advantage of these materials is to ensure greater accuracy the IR analysis of products with high content of milk solid components and minimize seasonal influences effecting the raw milk composition in the manufacture of dairy materials for setting IR instruments. (en)
  • Technické řešení se týká nového modifikovaného mléčného materiálu použitelného pro kontrolu měření infračervených analyzátorů mléka. Podstata modifikovaného mléčného materiálu spočívá v tom, že obsahuje přídavek hrubé mléčné bílkoviny do 1% hmotn. a/nebo přídavek laktózy do 1% hmotn. Výhodou těchto materiálů je možnost zajištění vyšší přesnosti při IR analýzách produktů s vysokým obsahem složek mléčné sušiny a dále minimalizace sezonních vlivů, které ovlivňují složení mléčné suroviny použité při výrobě mléčných materiálů pro nastavení IR přístrojů
  • Technické řešení se týká nového modifikovaného mléčného materiálu použitelného pro kontrolu měření infračervených analyzátorů mléka. Podstata modifikovaného mléčného materiálu spočívá v tom, že obsahuje přídavek hrubé mléčné bílkoviny do 1% hmotn. a/nebo přídavek laktózy do 1% hmotn. Výhodou těchto materiálů je možnost zajištění vyšší přesnosti při IR analýzách produktů s vysokým obsahem složek mléčné sušiny a dále minimalizace sezonních vlivů, které ovlivňují složení mléčné suroviny použité při výrobě mléčných materiálů pro nastavení IR přístrojů (cs)
Title
  • Modifikovaný mléčný materiál s navýšením obsahem bílkovin a laktózy určený pro kontrolu měření infračervených analyzátorů mléka
  • Modifikovaný mléčný materiál s navýšením obsahem bílkovin a laktózy určený pro kontrolu měření infračervených analyzátorů mléka (cs)
  • Modified milk material with increased protein and lactose for measurement control of infrared milk analyzers (en)
skos:prefLabel
  • Modifikovaný mléčný materiál s navýšením obsahem bílkovin a laktózy určený pro kontrolu měření infračervených analyzátorů mléka
  • Modifikovaný mléčný materiál s navýšením obsahem bílkovin a laktózy určený pro kontrolu měření infračervených analyzátorů mléka (cs)
  • Modified milk material with increased protein and lactose for measurement control of infrared milk analyzers (en)
skos:notation
  • RIV/16193296:_____/12:MFMODI12!RIV12-MSM-16193296
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(2B08072)
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
  • 23502
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 151411
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/16193296:_____/12:MFMODI12
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • infrared; milk; calibration (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [652253758C4F]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
  • Prague
http://linked.open...atelePatentuVzoru
  • Úřad průmyslového vlastnictví
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Elich, Ondřej
  • Snášelová, Jana
  • Zikán, Vladimír
  • Švejcarová, Martina
  • Marková, Marie
http://linked.open...mniOchranaPatentu
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software