About: Nemléčná slaná pomazánka     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Technické řešení se týká nemléčných slaných pomazánek, které jsou vhodné pro osoby s laktózou intolerancí, alergií na mléčné bílkoviny nebo na sóju, celiakií, s nízkocholesterolovou dietou, a pro vegetariány a vegany. Rozšíření nabídky zdravých nealergenních pomazánek je žádoucí, protože vzrůstá počet osob s potravinovými alergiemi, příp. nesnášenlivostí některých složek potravy. Základ nemléčné slané pomazánky, podle tohoto užitného vzoru, obsahuje 150 až 600 g vařených jáhel nebo cizrny, 5 až 20 g rozpustné vlákniny psyllium a 3 až 20 g jodidované soli. Produkt se připraví tak, že se všechny složky homogenizují v mixovacím zařízení a ihned asepticky plní do obalů. Produkt je určen pro přímou konzumaci.
  • Technické řešení se týká nemléčných slaných pomazánek, které jsou vhodné pro osoby s laktózou intolerancí, alergií na mléčné bílkoviny nebo na sóju, celiakií, s nízkocholesterolovou dietou, a pro vegetariány a vegany. Rozšíření nabídky zdravých nealergenních pomazánek je žádoucí, protože vzrůstá počet osob s potravinovými alergiemi, příp. nesnášenlivostí některých složek potravy. Základ nemléčné slané pomazánky, podle tohoto užitného vzoru, obsahuje 150 až 600 g vařených jáhel nebo cizrny, 5 až 20 g rozpustné vlákniny psyllium a 3 až 20 g jodidované soli. Produkt se připraví tak, že se všechny složky homogenizují v mixovacím zařízení a ihned asepticky plní do obalů. Produkt je určen pro přímou konzumaci. (cs)
  • Technical solution is related to non-dairy salt spreads that are suitable for patients with lactose intolerance, allergy to milk proteins or to soya, coeliac disease, people on low-cholesterol diet and for vegetarians and vegans. Extension of supply with health non-allergenic spreads is desirable because of number of people suffering from food allergies or intolerances still increases. Basic non-dairy salt spread, according to this utility model, contains 150 – 600 g of cooked millet or chickpea, 5 – 20 g of soluble dietary fiber psyllium and 3 – 20 g of iodized salt. Product is made by homogenization of all basic materials in mixing device and immediately aseptically filled into containers. Product is designed for direct consumption. (en)
Title
  • Nemléčná slaná pomazánka
  • Nemléčná slaná pomazánka (cs)
  • Non-dairy salt spread (en)
skos:prefLabel
  • Nemléčná slaná pomazánka
  • Nemléčná slaná pomazánka (cs)
  • Non-dairy salt spread (en)
skos:notation
  • RIV/16193296:_____/10:FMNEML10!RIV11-MSM-16193296
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(2B06047), Z(MSM2672286101)
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
  • 20903
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 274354
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/16193296:_____/10:FMNEML10
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • food allergies; functional food (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [7BAA58D62DDC]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
  • ÚPV, Antonína Čermáka 2a, Praha 6
http://linked.open...atelePatentuVzoru
  • Úřad průmyslového vlastnictví ČR
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Němečková, Irena
  • Roubal, Petr
  • Gabrovská, D.
  • Ouhrabková, J.
  • Paulíčková, I.
http://linked.open...mniOchranaPatentu
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software