About: The technology of hop processing for non-traditional food pur-poses     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Byl navržen a zrealizován alternativní postup k měření kyselos-ti pekařských polotovarů využívající přímé měření pH speciální vpichovou pH elektrodou. Souběžná měření kyselosti titrační a pH metodou ukázala, že hodnoty kyselosti nijak nekorelují.
  • An alternative way for acidity measurement of bakery semifini-shed articles have been proposed and realised with the use of special stab pH electrode. No correlation was found between acidity determined by titration and direct pH methods for simul-taneous measurements.. (en)
Title
  • The technology of hop processing for non-traditional food pur-poses (en)
  • Krofta, K. a kolektiv. Závěrečná zpráva projektu EP 9351 %22Technologie zpracování chmele k netradičním potravinářským účelům%22. Chmelařský institut, s.r.o., Žatec, 2002.
  • Krofta, K. a kolektiv. Závěrečná zpráva projektu EP 9351 %22Technologie zpracování chmele k netradičním potravinářským účelům%22. Chmelařský institut, s.r.o., Žatec, 2002. (cs)
skos:prefLabel
  • The technology of hop processing for non-traditional food pur-poses (en)
  • Krofta, K. a kolektiv. Závěrečná zpráva projektu EP 9351 %22Technologie zpracování chmele k netradičním potravinářským účelům%22. Chmelařský institut, s.r.o., Žatec, 2002.
  • Krofta, K. a kolektiv. Závěrečná zpráva projektu EP 9351 %22Technologie zpracování chmele k netradičním potravinářským účelům%22. Chmelařský institut, s.r.o., Žatec, 2002. (cs)
skos:notation
  • RIV/14864347:_____/01:93513_1!RIV/2002/MZE/CHINS2/N
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(EP9351)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 684848
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/14864347:_____/01:93513_1
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • acidity, pH electrode, titration (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [8C64F6E34C8C]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Žatec
http://linked.open...telVyzkumneZpravy
  • NAZV
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Krofta, Karel
http://linked.open...rzeVyzkumneZpravy
  • x
number of pages
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 41 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software