About: Sypká směs pro přípravu pekárenských a pečivárenských výrobků     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Podstatu technického řešení užitného vzoru představuje sypká směs připravená z netradičních forem obilovin s vyšším obsahem nutričně cenných látek (katechnin, niacin a pyridoxin) s uplatněním při výrobě pekárenských a pečivárenských výrobků.
  • Podstatu technického řešení užitného vzoru představuje sypká směs připravená z netradičních forem obilovin s vyšším obsahem nutričně cenných látek (katechnin, niacin a pyridoxin) s uplatněním při výrobě pekárenských a pečivárenských výrobků. (cs)
  • The essence of technical solution of the utility model is a powdery mixtur made from non-tradition forms of cereals with a higher content of nutritive valuable substance (catechin, niacin and pyridoxin)for the preparation of bakery products. (en)
Title
  • Sypká směs pro přípravu pekárenských a pečivárenských výrobků
  • Sypká směs pro přípravu pekárenských a pečivárenských výrobků (cs)
  • Powdery mixture for the preparation of bakery products (en)
skos:prefLabel
  • Sypká směs pro přípravu pekárenských a pečivárenských výrobků
  • Sypká směs pro přípravu pekárenských a pečivárenských výrobků (cs)
  • Powdery mixture for the preparation of bakery products (en)
skos:notation
  • RIV/00027022:_____/14:00000493!RIV15-MZE-00027022
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QI91B095)
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
  • 27663
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 49073
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027022:_____/14:00000493
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • mixture; flour; non-tradition forms of cereals; common wheat; emmer; barley (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [94025BE321DE]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
  • Prague
http://linked.open...atelePatentuVzoru
  • Úřad průmyslového vlastnictví
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Ehrenbergerová, Jaroslava
  • Vaculová, Kateřina
  • Dvořáček, Václav
  • Rysová, Jana
  • Laknerová, Ivana
http://linked.open...mniOchranaPatentu
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 19 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software