Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
Sorption and thermal properties of dried egg whites
Goto
Sponge
NotDistinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
Článek se zabývá sorpčními a tepelnými vlastnostmi sušených vaječných bílků
(cs)
Paper deals with sorption and thermal properties of dried egg whites
Paper deals with sorption and thermal properties of dried egg whites
(en)
Title
Sorption and thermal properties of dried egg whites
Sorption and thermal properties of dried egg whites
(en)
Sorpční a tepelné vlastnosti sušených vaječných bílků
(cs)
skos:prefLabel
Sorption and thermal properties of dried egg whites
Sorption and thermal properties of dried egg whites
(en)
Sorpční a tepelné vlastnosti sušených vaječných bílků
(cs)
skos:notation
RIV/00027022:_____/08:9P000238!RIV09-MZE-00027022
http://linked.open...avai/riv/aktivita
P
Z
http://linked.open...avai/riv/aktivity
P(1G46047), Z(MZE0002702201)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
1
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2009
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Houška, Milan
Landfeld, Aleš
Novotná, Pavla
Průchová, Jiřina
Kýhos, Karel
http://linked.open.../riv/druhVysledku
J - Článek v odborném periodiku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
http://linked.open...dnocenehoVysledku
395972
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/00027022:_____/08:9P000238
http://linked.open...riv/jazykVysledku
eng - angličtina
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
egg white; moisture content; humidity; water activity; enthalpy; evaporation; heat; sorption; water binding
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
moisture content
egg white
water activity
humidity
water binding
enthalpy
heat
sorption
evaporation
http://linked.open...odStatuVydavatele
GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[34F06417326A]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
Journal of Food Engineering
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
GM
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
5
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
6
(
xsd:int
)
http://linked.open...vavai/riv/projekt
Methods of thermal inactivation of microorganisms in particular foods
http://linked.open...UplatneniVysledku
2008
http://linked.open...v/svazekPeriodika
87
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Houška, Milan
Landfeld, Aleš
Novotná, Pavla
Průchová, Jiřina
Kýhos, Karel
Nesvadba, P.
http://linked.open...ain/vavai/riv/wos
000254587900011
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Save and healthly population nutrition maintened by sustainable development food production
issn
0260-8774
number of pages
5
(
xsd:int
)
is
http://linked.open...avai/riv/vysledek
of
Sorption and thermal properties of dried egg whites
Sorption and thermal properties of dried egg whites
Sorption and thermal properties of dried egg whites
Sorption and thermal properties of dried egg whites
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 47 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software