Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Changes of selected vitamins (vitamin C, B1, B2, niacin, pantothenic acid, tocopherols, carotenoids), hygienic and sensory quality of germinated wheat seeds treated by high pressure were followed. Appearance, taste, flavor, acid taste and texture were evaluated at sensory analysis. Microbiological evaluation was focused on TMC (total microorganism count), yeasts, coliform bacteria, moulds, Escherichia coli, Listeria monocytogenes. (en)
- Byly sledovány změny vybraných vitaminů, hygienická a senzorická jakost naklíčených zrn pšenice, které byly ošetřeny vysokým tlakem. Z vitaminů byly sledovány změny u vitaminu C,B1,B2,B6,niacinu, kyseliny pantothenové, vitaminu E a karotenoidů. U senzorického hodnocení byly hodnoceny vzhled, vůně, chuť, kyselost a textura. U mikrobiologického hodnocení bylyl sledovány CPM, koliformní bakterie, kvasinky, plísně, Salmonella, Eschetichia coli a Listeria monocytogenes.
- Byly sledovány změny vybraných vitaminů, hygienická a senzorická jakost naklíčených zrn pšenice, které byly ošetřeny vysokým tlakem. Z vitaminů byly sledovány změny u vitaminu C,B1,B2,B6,niacinu, kyseliny pantothenové, vitaminu E a karotenoidů. U senzorického hodnocení byly hodnoceny vzhled, vůně, chuť, kyselost a textura. U mikrobiologického hodnocení bylyl sledovány CPM, koliformní bakterie, kvasinky, plísně, Salmonella, Eschetichia coli a Listeria monocytogenes. (cs)
|
Title
| - Změny obsahu vybraných vitaminů a hygienické a senzorické jakosti naklíčených zrn pšenice ošetřených vysokým tlakem
- Změny obsahu vybraných vitaminů a hygienické a senzorické jakosti naklíčených zrn pšenice ošetřených vysokým tlakem (cs)
- Changes of selected vitamins and hygienic and sensory quality of germinated wheat treated by high pressure pasterisation (en)
|
skos:prefLabel
| - Změny obsahu vybraných vitaminů a hygienické a senzorické jakosti naklíčených zrn pšenice ošetřených vysokým tlakem
- Změny obsahu vybraných vitaminů a hygienické a senzorické jakosti naklíčených zrn pšenice ošetřených vysokým tlakem (cs)
- Changes of selected vitamins and hygienic and sensory quality of germinated wheat treated by high pressure pasterisation (en)
|
skos:notation
| - RIV/00027022:_____/07:8P006952!RIV08-MZE-00027022
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/00027022:_____/07:8P006952
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - high pressure; germinated wheat seeds; sensory; hygienic evaluation; changes of vitamins content (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| - Skalský Dvůr u Bystřice nad Pernštejnem
|
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Sborník příspěvků XXXVIII.Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Houška, Milan
- Strohalm, Jan
- Fiedlerová, Vlasta
- Průchová, Jiřina
- Gabrovská, Dana
- Holasová, Marie
- Mašková, Eva
- Paulíčková, Ivana
- Loučková, K.
- Gřesová, P.
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Holasová M, Fiedlerová V., Špicner J
|
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |