About: Změny obsahu vybraných vitaminů a hygienické a senzorické jakosti naklíčených zrn pšenice ošetřených vysokým tlakem     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Changes of selected vitamins (vitamin C, B1, B2, niacin, pantothenic acid, tocopherols, carotenoids), hygienic and sensory quality of germinated wheat seeds treated by high pressure were followed. Appearance, taste, flavor, acid taste and texture were evaluated at sensory analysis. Microbiological evaluation was focused on TMC (total microorganism count), yeasts, coliform bacteria, moulds, Escherichia coli, Listeria monocytogenes. (en)
  • Byly sledovány změny vybraných vitaminů, hygienická a senzorická jakost naklíčených zrn pšenice, které byly ošetřeny vysokým tlakem. Z vitaminů byly sledovány změny u vitaminu C,B1,B2,B6,niacinu, kyseliny pantothenové, vitaminu E a karotenoidů. U senzorického hodnocení byly hodnoceny vzhled, vůně, chuť, kyselost a textura. U mikrobiologického hodnocení bylyl sledovány CPM, koliformní bakterie, kvasinky, plísně, Salmonella, Eschetichia coli a Listeria monocytogenes.
  • Byly sledovány změny vybraných vitaminů, hygienická a senzorická jakost naklíčených zrn pšenice, které byly ošetřeny vysokým tlakem. Z vitaminů byly sledovány změny u vitaminu C,B1,B2,B6,niacinu, kyseliny pantothenové, vitaminu E a karotenoidů. U senzorického hodnocení byly hodnoceny vzhled, vůně, chuť, kyselost a textura. U mikrobiologického hodnocení bylyl sledovány CPM, koliformní bakterie, kvasinky, plísně, Salmonella, Eschetichia coli a Listeria monocytogenes. (cs)
Title
  • Změny obsahu vybraných vitaminů a hygienické a senzorické jakosti naklíčených zrn pšenice ošetřených vysokým tlakem
  • Změny obsahu vybraných vitaminů a hygienické a senzorické jakosti naklíčených zrn pšenice ošetřených vysokým tlakem (cs)
  • Changes of selected vitamins and hygienic and sensory quality of germinated wheat treated by high pressure pasterisation (en)
skos:prefLabel
  • Změny obsahu vybraných vitaminů a hygienické a senzorické jakosti naklíčených zrn pšenice ošetřených vysokým tlakem
  • Změny obsahu vybraných vitaminů a hygienické a senzorické jakosti naklíčených zrn pšenice ošetřených vysokým tlakem (cs)
  • Changes of selected vitamins and hygienic and sensory quality of germinated wheat treated by high pressure pasterisation (en)
skos:notation
  • RIV/00027022:_____/07:8P006952!RIV08-MZE-00027022
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 215-218
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QF3287)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 462649
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027022:_____/07:8P006952
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • high pressure; germinated wheat seeds; sensory; hygienic evaluation; changes of vitamins content (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [99120E0DCD2A]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Skalský Dvůr u Bystřice nad Pernštejnem
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník příspěvků XXXVIII.Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Houška, Milan
  • Strohalm, Jan
  • Fiedlerová, Vlasta
  • Průchová, Jiřina
  • Gabrovská, Dana
  • Holasová, Marie
  • Mašková, Eva
  • Paulíčková, Ivana
  • Loučková, K.
  • Gřesová, P.
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
issn
  • 1802-1433
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Holasová M, Fiedlerová V., Špicner J
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.116 as of Feb 22 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3239 as of Feb 22 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 82 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software