About: Stanovení pšeničného lektinu ve dvou stupních pomocí biospecifické afinitní chromatografie a chromatografie na iontoměničích (v přípravě)     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Lectins are the compounds naturally present in food mainly in the seeds of plants and belong among antinutritional components. The article deals with chromatographic determination of wheat lectin in two steps. In first step was tested column with chitin or N-acetyl - D - glucosamin bounded on agarose. In second step on cation-exchanger SIGMAChrom-IEX-S is possible to divide prepurificated lectin from first step to three isolectins.
  • Lectins are the compounds naturally present in food mainly in the seeds of plants and belong among antinutritional components. The article deals with chromatographic determination of wheat lectin in two steps. In first step was tested column with chitin or N-acetyl - D - glucosamin bounded on agarose. In second step on cation-exchanger SIGMAChrom-IEX-S is possible to divide prepurificated lectin from first step to three isolectins. (en)
Title
  • Stanovení pšeničného lektinu ve dvou stupních pomocí biospecifické afinitní chromatografie a chromatografie na iontoměničích (v přípravě)
  • Stanovení pšeničného lektinu ve dvou stupních pomocí biospecifické afinitní chromatografie a chromatografie na iontoměničích (v přípravě) (en)
skos:prefLabel
  • Stanovení pšeničného lektinu ve dvou stupních pomocí biospecifické afinitní chromatografie a chromatografie na iontoměničích (v přípravě)
  • Stanovení pšeničného lektinu ve dvou stupních pomocí biospecifické afinitní chromatografie a chromatografie na iontoměničích (v přípravě) (en)
skos:notation
  • RIV/00027022:_____/01:91993_1!RIV/2002/MZE/M04002/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • x
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(EP9199)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 1
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 697033
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027022:_____/01:91993_1
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Lectin, wheat, determination, affinity chromatography, ion-exchange chromatography (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [9A3C21A5B4B2]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Neuveden
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • x
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Prošková, Alexandra
number of pages
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 112 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software