About: Rozdělení konzervantů podle jejich složení     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The additives are biological and chemical (after effective matter). Some biological contain only Lactic acid bacteria (LAB) and some biological contain LAB and enzymes. The chemical preparation are composed from organic acids or their salts. The knowledgThe additives are biological and chemical (after effective matter). Some biological contain only Lactic acid bacteria (LAB) and some biological contain LAB and enzymes. The chemical preparation are composed from organic acids or their salts. The knowledge (en)
  • Podle účinné látky se konzervanty rozdělují na biologické a chemické. Biologické obsahují buď pouze bakterie mléčného kvašení a nazývají se bakteriální nebo kromě těchto bakterií obsahují i enzymy a říká se jim enzymaticko-bakteriální. Chemické přípravky
Title
  • Rozdělení konzervantů podle jejich složení
  • Rozdělení konzervantů podle jejich složení (cs)
  • Classification of additives according to their content (en)
skos:prefLabel
  • Rozdělení konzervantů podle jejich složení
  • Rozdělení konzervantů podle jejich složení (cs)
  • Classification of additives according to their content (en)
skos:notation
  • RIV/00027014:_____/03:00006725!RIV/2004/MZE/M02004/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 16-17
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MZE-M02-99-04)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 2
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 626038
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027014:_____/03:00006725
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • additive (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [6AE41B21D630]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Krmivářství
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 7
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Tyrolová, Yvona
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1211-5681
number of pages
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software