About: Trendy v použití přípravků ke konzervaci krmiv     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Na českém trhu působí 20 firem nabízejících 25 biologických a 25 chemických přípravků. Podstatou silážování je vytvoření prostředí vhodného pro vznik bakterií mléčného kvašení (LAB). Biologické přípravky obsahují LAB a některé i enzymy.
  • 20 firms, which offer 25 biological and 25 chemical preparates, operate on our market.Substance of ensiling is making of neighbourhood suitable for forming of Lactic Acid Bacteria (LAB).Biological preparates contain LAB and some of them enzymes. (en)
Title
  • Trendy v použití přípravků ke konzervaci krmiv
  • Trendy v použití přípravků ke konzervaci krmiv (cs)
  • The trends at useing of preparates for forage preservation (en)
skos:prefLabel
  • Trendy v použití přípravků ke konzervaci krmiv
  • Trendy v použití přípravků ke konzervaci krmiv (cs)
  • The trends at useing of preparates for forage preservation (en)
skos:notation
  • RIV/00027014:_____/02:00005025!RIV/2003/MZE/M02003/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 40-43
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MZE-M02-99-04)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 2
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 667368
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027014:_____/02:00005025
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • additive; forage; silage (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [098537C5B6BE]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Krmivářství
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 6
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Loučka, Radko
  • Tyrolová, Yvona
  • Machačová, Eliška
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1211-5681
number of pages
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 110 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software